Która postać zasługuje Waszym zdaniem na to miano? Oczywiście na pierwszym miejscu postawiłabym Dartha Vathera:D Jakieś inne propozycje?:)
Osobiście uważam to za arcytrudne, ale jeżeli można było zekranizować Władcę Pierścieni to czemu nie mozna byłoby tej świetnej serii.
czy ktos zna i moze podac jakies tytuly dobrych filmow prod. francuskiej ktorych akcja toczy sie w czasie swiat bozego narodzenia???
Czy ktoś widział ten film? występują: Ewan Mcgregor, Naomi Watts, Ryan Gosling. Ja go widziałam i musze przyznać że nie bardzo go rozumiem. Jeśli ktoś oglądał ten film to prosze o wyjaśnienie!!!
poszukuję polskich filmów, konkretnie Wesela i Pogoda na jutro z anglojęzycznymi napisami. Gdzie to można kupić (na prezenty pod choinkę). Będę wdzięczny za jakąś sugestię.
POMOZCIE !!! Szukam filmu/serialu, ktory w latach 80-tych lecial w tvp. Pamietam tylko tyle ze bohaterka byla japonska dziewczyna o imieniu Oszin. Bardzo mi zalezy zeby ten film znow obejrzec. Czy ktos z was zna jego tytul albo byc moze posiada ten film. Bede wdzieczna za kazde info jak do niego dotrzec. Interesuja...
Między słowami,Kawa i papierosy,Broken Flowers trzy filmy trzy razy Bill Murray trzy razy świetne role.Dzieki Sofii Coppoli za wydobycie tego wydawalo by sie zapomnianego aktora.
Teksańska masakra piła mechaniczną i Dom woskowych ciał oba filmy tego samego twórcy.... cóż moge powiedzić o nich (są podobne) scenariusz obu filmów jest podobny w obu filmach młodziesz gdzieś jedzie wyrusza w podróż lecz niedojezdza do celu z różnych powodów i w obu filmach znajduje sie zwariowana rodzinka która...