Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam kiedyś taki film: koleś, licealista czy ktoś w tym rodzaju, pisał do szkolnej gazetki. Nagle odziedziczył po rodzicach, których nie znał, bo jak się okazało został adoptowany, chyba, że źle kojarzę, gazętę (coś w rodzaju playboya) no i onn tam miał prowadzić tę gazetę i tak dalej.To jest komedia i tak mi się...

więcej

witam, jestem tutaj nowy, wiec jak cos prosze o wyrozumialosc :)
otoz jak juz wiecie poszukuje pewnego filmu, a dokladniej jego nazwy ;)
Film opowiada o 'dniu ostatecznym' w ktorym toczy sie walka miedzy dobrem a zlem.
Rzecz dzieje sie w bliskiej przyszlosci, w ktorej swiat podzielony jest na 7 frakcji? ( nie...

Nie wierzę, że nie macie zdania na te temat

Czy wie ktoś jaki tytuł nosił serial, który opowiadał o czterech pielęgniarkach. Leciał kiedyś na RTL7 bądź na TVN7?

Znacie może jakiś film, współczesny, najlepiej taki, który mogłąbym wypożyczyć i szybciutko objrzeć, w którym poruszona jest sprawa wyobrażenia piekła lub zaświatów po prost. Słyszałam o Contantine z K. Reevesem, może coś jeszcze?

Zauważyłam że są 2 wydania wersji reżyserskiej - jedno w białym pudełku, a drugie w tym normalnym, na czerwonym tle. Czy one czymś się od siebie różnią (oprócz tego że biała wersja ma polskiego lektora)? Którą lepiej kupić? Która ma lepsze dodatki? Może więcej scen?

...ZEBY ROK 2006 BYL O WIELE LEPSZY NIZ ROK 2005 !!!

Coraz bardziej mnie to wkur... ,loguje się - jest ok.Przechodzę na następną stronę i jestem wylogowany.Próbuje się zalogować i wyskakuje komunikat że już ktoś używa lub używał tego adresu(maila).

może ktoś będzie wiedzieć. fabuła zaczyna sie podczas wykonywania wyroku smierci na krzesle elektrycznym, skazaniec spiewa jakas piosenke. W ostatnim momencie przed smiercia skazaniec zmienia swoje zachowanie nie do poznania. Potem okazuje sie, ze byl nawiedzony przez jakiegos starozytnego demona, ktory moze przenosic...

więcej

Jaki był tytuł filmu z Jackie Chanem z lat 80. Jackie grał tam policjanta który musiał ochraniać świadka, kobietę w sprawie w sądzie. W jednej z pierwszych scen Jackie prowadząc pościg za bandytami przejechał przez takie domki/baraki i tratował je wszystkie. Wie ktoś co to za film?