Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmmusic.pl/index.php?act=index&page=&id=74 [www.filmmusic.pl/index. ...]
Szczegoly pod linkiem:) zapraszam do wygrania nagrody!!!:D

Szukam informacji o Eurpoe z 80 lat. Za informacije bardzo dziękuje.

W ostatnim czasie azja dostarczyła nam sporo filmów o gatunku horror i są to naprawde bardzo dobre filmy takie jak "Klątwa" , "Dark Water" czy ostatnio wchodzacy na ekrany kin "Shutter" są to naprawde mocne filmy i trzymające w napięciu aż do końca......

Szukam informacji o zespole Europe z lat 80.

Zachęcam wszystkich do prezentowania tytułów filmów, gdzie przedstawiona jest wizja nieba, człowieka po śmierci i wszytko co wiąże się z tym tematem. Pozdrawiam

Naprawdę zachęcam do obejrzenia do tego filmu. Nie dla wstrząsu... Nie dla litości... Ale dla przestrogi i dla zrozumienia, iż nawet niewielka pomoc ofiarowana bezinteresownie innym może wiele zdziałać. Mam okazję otrzymywać wieści z Rosji nie z portali, czy gazet, ale ze źródła w postaci osoby mieszkającej w Moskwie....

więcej

czesc see...mam pytanie. znacie jakies glupie filmy, najlepiej amerykanskie, na ktorych mozna umrzec ze smiechu?cos w stylu american pie. prosze o pomoc. maksymalnie glupie, smieszne jak zbuk, o amerykanskich nastolatkach...moga byc zboczone.

Szukam filmów w których mowa jest o nim, lub wystepuje pod postacią zła, zna ktoś filmy o takiej tematyce oprócz filmów:
9 wrota , Adwokat diabła, Armia Boga, Constantine, Dziecko Rosemary, Egzorcysta, Egzorcyzmy Emily Rose,I stanie się koniec ,Książe ciemnośći, Omen, Stracone dusze, W sieci zła

dokument

użytkownik usunięty

byłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktoś polecił mi jakieś tytuły filmów o tematyce podobnej do dzieci z leningradzkiego czy dworcowa ballada. niekoniecznie muszą być to filmy o dzieciach ale głownie społeczne dokumenty o patologiach (narkomania, alkoholizm) czy bezdomności

Ma ktoś z was może na sprzedaż plakaty z Filmy Final Fantasy VII: Advent Children ??? albo zna jakis sklep internetowy gdzie mozna to dostać??? prosze pomóżcie :)