Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam
Chciałem prosić wszystkich fanów filmów i kina o pomoc. Jestem twórca strony o Conanie (www.conan.fero.pl) i w związku z tym szukam różnych informacji o tym bohaterze. Chciałem zapytać się forumowiczów czy spotkaliście się z polskimi czasopismami o filmach na których okładkach ukazał się Conan lub znalazły się w...

więcej

wie ktos skąd moza sciągnąć wolna muzyke z filmu ostatni mochikanin??? te co rozpoczyna film ?????

Gejowski melodramat powstały w oparciu o krótkie opowiadanie Annie Proulx otrzymał nagrody w kategoriach: najlepszy dramat, najlepszy reżyser (Ang Lee), najlepszy scenariusz (Larry McMurtry, Diana Ossana) oraz najlepsza piosenka.
Jejujejujejujejujejujeju, jakże się cieszę! Jak dobrze wiedzieć, że reszta świata jest...

więcej

Piszcie kto byl i jak bylo a wtedy napewno bedzie jeszcze lepiej;-)

wie ktos skąd moza sciągnąć wolna muzyke z filmu ostatni mochikanin??? te co rozpoczyna film ?????

jak mogę dodać jakiś film, czy aktora aby uzyskać punkty?? w jaki sposób zamieścić zdjęcie na "swojej stronie"??proszę o szybką odpowiedź

Znacie moze jakies strony, gdzie mozna znalezc adresy mailowe do aktorów (np. do Charliego Hunnama lub Roberta De Niro ;) )
Dajcie linki.
Pzdr ;)

użytkownik usunięty

Cześć, uwielbiam stare filmy s-f z lat 50, 60 i 70. Chciałbym, żebyście polecili mi kilka tytułów. Chodzi mi o filmy, ktrych akcja toczy się poza Ziemią - w przestrzeni kosmicznej lub na innej planecie. Coś w stylu Kosmicznej Odysei 2001 z 1968 roku. Podawajcie tytuły, jakie znacie! Z góry dzięki!

Witajcie. Poszukuje tytulu filmu francuskojezycznego (nie wiem czy jest
produkcji francuskiej). Film opowiada historie osadzonych w wiezieniu.
Wiezienie zostalo wybudowane prawdopodobnie na ruinach starych
(sredniowiecznych?) lochow. Jeden z osadzonych znalazl sie za murami bedac prawopodobnie skazanym...