Coraz bardziej mnie to wkur... ,loguje się - jest ok.Przechodzę na następną stronę i jestem wylogowany.Próbuje się zalogować i wyskakuje komunikat że już ktoś używa lub używał tego adresu(maila).
może ktoś będzie wiedzieć. fabuła zaczyna sie podczas wykonywania wyroku smierci na krzesle elektrycznym, skazaniec spiewa jakas piosenke. W ostatnim momencie przed smiercia skazaniec zmienia swoje zachowanie nie do poznania. Potem okazuje sie, ze byl nawiedzony przez jakiegos starozytnego demona, ktory moze przenosic...
więcejJaki był tytuł filmu z Jackie Chanem z lat 80. Jackie grał tam policjanta który musiał ochraniać świadka, kobietę w sprawie w sądzie. W jednej z pierwszych scen Jackie prowadząc pościg za bandytami przejechał przez takie domki/baraki i tratował je wszystkie. Wie ktoś co to za film?
Mam wielki problem. Potrzebuje waszej pomocy. Przeniosłem sie niedawno do Rzeszowa i szukam dobrej wypożyczalni DVD. Niestety jest jedna (jaką znalazłem) ale bardzo słaba. czy macie jakieś dojścia. Będę wdzieczny za podanie mi adresu dobrych wypożyczalni na terenie Rzeszowa. Przecież to niemożliwe by w takim mieście...
więcejSłuchajcie niedawno w sobote na Polsacie o 23 leciał taki fajny film o głupkowatej mafii bardzo podobny do "przekrętu". Tak samo były omawiane postacie np. " to wielkie monstrum to...". W jednej scenie padło zdanie " zaczął okładać go wielkim gumowym fiu...em" Wiecie jaki to film????
Jakie książki powinny zostać zekranizowane? Ja czekam na "Hobbita", ale coś mi się wydaje, że to będzie trochę musztarda po obiedzie.
Jeżeli znacie jakieś filmy mówiące o samotności, o ludziach samotnych to bylabym bardzo wdzieczna za pomoc
Mam wszystkie odcinki tego serialu, ale mam kłopot z tłumaczeniem, dysponuje może ktoś napisami albo wersją z lektorem lub dubbingowaną? Będę wdzięczny za każdą pomoc.