Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co sądzicie o tej forme przekazu rzeczywistości politycznej

co sądzicie o tej forme przekazu rzeczywistości politycznej

postmodernistyczne kino LYNCHA...może ktoś zechce podzielić się swymi odczuciami, przemyśleniami o filmach Lyncha jego symbolice...może wyjdzie z tego coś niegłupiego...

Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć napisy do ''By dawn's early light''(O pierwszym brzasku)bo nigdzie nie mogę znaleźć pomóżcie!!!!!!!!!!!

to jest totalne dno, nadaje sie do tej roli jak Stalone na Harrego Pottera... do tego filmu bralbym pod uwage Jasona Stathama, swoja droga ciekawe jakby wygladal ogolony Christian Bale... do rezyserii wybralbym Michaela Manna (Collateral) albo Tarantino, zdjecia najlepsze zrobilby Robert Richardson, Dion Beebe albo ja...

więcej

Zadano mi dziś pytanie " Jaki film jest najleszy na randkę ? " Zatem puszczam pytanie w obieg chociaż obawiam się , że nie ma co generalizować. No ale jakie macie zdanie, Panie i Panowie :)

PS. Jeśli taki temat już był to sorki....

witam wszystkich, pamietam ze kiedys gdzies cos czytalem o probushowskim kontrataku na moorowskiego fahrenheita. Co prawda moore mi bardziej odpowiada chociaz po swojemu koloryzuje to i owo ale chcialbym zobaczyc co zwolennicy busha (do diabla z nimi) wykombinowali zeby zniwelowac skandal. Dlatego zwracam sie z prosba...

więcej

szukam filmu bodajże norweskiego, choć nie jestem pewien.
Akcja toczy sie w pewnym osiedlu, które jest zbudowane według wzorca z dzikego zachodu: wzdłuż niezbyt długiej ulicy stoją dwa rzędy domków piętrowych, szeregowo.
Bohaterem, o ile pamiętam jest mężczyzna w średnim wieku, właściciel sklepu mięsnego.
Czy ktoś...

więcej

Tworzymy listę najbardziej lubianych filmów z tego okresu TOP 5 :-)

Bardzo bym prosił o szybką pomoc, a właściwie chodzi mi o jedne scieżkę dzwiękową z efektu motyla. Jak nazywa się ten kawałek co w filmie słychać go tylko 3 sekundy(taki dzwiek gitar) w momencie gdy Evan po raz pierwszy w dorosłwej formie(nie liczac początku w wariatkowie) jedzie ucieszony na rowerku z zajec do swojego...

więcej