Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje serialu komediowego świat według bundych na kasete VHS jak ktoś ma z was niech sie odezwie jak najszybciej bardzo mi na tym zależy

mam pytanie , czy ktos wie jak na zywa sie pewien dunski film.mlody chlopak zaczyna pracowac jako nocny stroz w kostnicy, zaczyna dociekac jak gina ci ludzie i wpada na trop zabojcy gwalciciela,okazuje sie nim policjant (chyba narkoman). z gory dzieki wielkie.

Czy w Warszawie gdzieś grają filmy w angielskiej wersji językowej bez napisów???

Kiedyś w latach młodości widziałem film który bardzo mi się podobał. Opowiadał o młodocianych "gangach" jedni należeli do bogatych chłopczyków w sweterkach a drudzy chyba margines i jeden z tych brylantyniarzy dziabną nożem gość od sweterków. Przez polowe filmu się ukrywa a później na końcu dochodzi do walki między...

NR***one***-Wham-last christmaS
nr***2***-frank sinatra-white christmas
Nr***III***-No angels-when the angels sing

pozdro4every1 a szczególnie dla alishy

Film(a może seria) jest dość stary, oglądałem go z 10-15 lat temu, leciał w tvp. Dokładnie nie pamiętam fabuły, ale wiem, że był młody chłopak i dziewczyna, prawdopodobnie rodzeństwo, chłopak miał umiejętnośc przenoszenia rzeczy oczami, natomiast dziewczyna gdy zamykała oczy też to potrafiła - siłą myśli. Poza tym -...

więcej

Tutaj cały czas (prawie) piszą o filmach lub związane z filmami.
A ja (wyjątkowo) odbiegne od tego temau :D.

Graliście może lub napewno słyszeliśce o serii gier Heroes of Might & Magic. Która waszym zdaniem częśc gry jest lepsza
Heroes of Might & Magic III
Heroes of Might & Magic IV

Moim zdaniem Heroes IV jest...

więcej

Widziałem już ich sporo, ale myślę że moge ich jeszcze dużo zobaczyć może mi pomożecie!!! Widziałem już:
American pie 1,2,3,4
Straszny film 1,2,3
Ali G :in da house
Eurotrip
Road trip
Not another teen movie
Raperzy z Malibu
O dwóch takich co poszli w miasto
Wieczny student

Czy ktoś z Was orientuje się, gdzie moge kupić wszystkie odcinki Różowej Pantery z Peterm Sellersem? Uwielbiam te komedie i nigdzie nie mogę znaleźć.
Pomóżcie!:)

No właśnie... gdzie? w FAQ nie mogę znaleźć odpowiedzi więc proszę was o pomoc. Będe bardzo wdzięczna, dzięki :)