Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdzy miałam 14 lat ogladalam film o wspolczesnej projektantce mody ktora spotyka wrozke i zaczarowuje jej zaprojektowane buty !! Bohaterka (projektantka) przymierzajac je zmienia sie w piekna modelke! Szef zakochuje sie w modelce (a zarazem projektantce) !! Film z happy endem :P !! JAKI JEST JEGO TYTUŁ BARDZO WAZNE...

więcej

akcja sie toczy na wyspie na którą zesłano kolesia ( trafił on do dobrych którzy walczyli drewnianymi wynalaskami pzreciwko złym ))
złym z zemnątrz przesyłano broń palną i metalową
POMOCY

Witam. Dlaczego nie ma żadnej informacji o filmie wymienionym w tytule ? Premiera już za 10 dni a tu ani słowa. Szykuje się niezły hit na podstawie wspaniałego anime ale widzę że tutaj cisza...

Co sadzicie o filmie Hostel??
Bo mnie szczerze nie zachwycil...poczatek dosc nudny... dalsza czesc to typowa rzeznia...

ogolnie dla mnie bez pomyslu i jedyna rzecz, ktora utkwila mi w pamiecie po obejrzeniu go, to wszechobecnie pojawiajacy sie motyw z obcinaniem palców...

http://www.licek.host.sk/video/Coxiki.mpg [www.licek.host.sk/video ...]

nowy link do naszej lokalnej produkcji jest taki
www.licek.host.sk/video/Coxiki .mpg
zobaczcie, bo jest niezłe, ale to jest nic pestka, niedługo dam linka do naszego filmu z kumplami kiedy chodza po miescie cali w kartonach i próbuja sprzedać w markecie zużytą butelką po piwie...

pod tym linkiem możecie zobaczyc, jakie to wspaniale peodukcje kręci się w moich okolicach :D Proszę o commenty. Film jest z gatunku walk wchodnich oraz na pograniczu akcji...
http://localhost/video/Coxiki.mpg [localhost/video/Coxiki. ...]

Ja ucieszyłem się z nagrody dla najlepszego serialu, czyli "Gotowe na wszystko" - bo serial jest super, śmieszny a zarazem poważny, mówi o współczesnych problemach itp......natomiast główna nagroda, to nie wiem czy dobrze trafiła, bo filmu nie widziałem, a propo czy ktoś wie skąd wziąść napisy do "Brokeback...

Jaki wszym zdaniem jest najlebszy film ubiegłego roku?
PISZCIE!!!
POZDRAWIAM :):):)

jak wpisywać "ulubione" na swojej stronie?