Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktos jest szczęśliwym posiadaczem tego doskonałego dzieła?Prosze o kontakt. mao77@interia.pl

...film Equilibrium się znalazł na 21 miejscu na świecie w Filmweb.pl ?

jaki zespół spiewał do filmu niekończąca sie opowiesc taka wolna piosenka rozpoczynająca film ??????

jakie mozecie mi polecić? chcę podszkolić swój niemiecki, poszerzyc słownictwo, polepszyc wymowe, a oglądanie DOBRYCH filmów niemieckich jest najłatwiejszym i najprzyjemniejszym sposobem :) dzięki oglądaniu filmów umiem dość dobrze angielski :) (najlepiej, żeby to nie były zbyt stare filmy... takie z ostatnich...

dlaczego nie ma od ilu lat jest dany film? podajecie tylko np.familijny a film familijny nie musi byc dla dzieci.
tak nie mozna.zmiencie to.

Powiedzcie mi co Wy widzicie w tym Radcliffie?! Jest OOOOOOOOBBBRRRRRZZZZZZZZZZZZZZ ZZZYYYYDDDDDLLLLLIIIIIIWWWWWWW WWWYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! FUJ! Nie mam pojęcia jak on może się komukolwiek podobać! Nie dość że jest beznadziejnym aktorem to jeszcze takim brzydkim a na...

interesuje mnie film, który ukazuje konieczność ukrywania się Żydów podczas II wojny światowej, zmieniania swoich danych, prowadzenia podwójnego życia i gubienia się w wielości odgrywanych postaci; gubienia się w tym, kim się jest naprawdę. z góry dziękuję za wszelkie propozycje i życzę szczęśliwego Nowego Roku :-)

Wybierz Twoim zdaniem najlepszy i najgorszy film z tych, które podaje i podaj powód, dla którego on jest the best lub najgorszy:

· „Siła strachu”
· „Piła I”
· „Piła II”
· „Wielkie...

użytkownik usunięty

Serdecznie zapraszam:

http://www.filmweb.pl/DZIESI%CA%C6,GRZECH%D3W,G%A3%D3WNYCH,wsp%F3%B3czesnego,kin a,temat,Topic,id=386929 [www.filmweb.pl/DZIESI%C ...]

Dyskusja jest bardzo kontrowersyjna: rozmawiamy o aborcji i w ogóle o degrengoladzie kina.

znacie jakieś fajne tytuły? jak możecie to podajcie, bo mi są bardzo potrzebne jak najszybciej, dzięki za jakąkolwiek pomoc :]