Bo mi nie.Najpierw zacinało a teraz nie ma sygnału.A fajny horror Ciemność leci !!!Prosze odpowiedzcie
jak tak się plebiscytowo nam ostatnio zrobiło w związku z końcem roku, więc pomyślałem, że się przyłączę:)Żeby się nie powtarzać możemy wybierzemy najlepszy film (sequel bądź prequel), ale w całej historii!!czekam na Wasze opinie!!
Ponieważ koniec roku już za pasem czas na podsumowanie roku.Jaki waszym zdaniem film/serial powinien nosić miano najlepszego??Ja mam kilka pozycji Crash-miasto gniewu,Człowiek Ringu,Sin City,Peter Sellers: życie i śmierć", " Komornik" i serial Rome.Co do najgorszych to napewno "Kingdom of Heaven",Descent,Cursed,Dark...
więcejZnacie jakies filmy gdzie jest bogaty czy slawny facet I on zakochuje sie w zwyklej dziewczynie albo ona w nim. Jesli tak to podajcie tytuly. Dzieki J
film jest o wiezniu w którym rzadzi despotyczny jak sie nie myle generał (w okularach :P) a ansz bohater jest po wojnie w Vietnamie i widząc tą sytuacje buntuje wieźniów przeciw despocie...na poczatku stawiają mur z kamieni a na koniec całkowite opanowianie wiezienia i na końcu filmu ma zawiesić flagę do na odwrót a...
więcej
Premiera juz miałabyć 23 grudnia w stanach, ale zadnej recenzji niemoge znaleść, moze macie jakieś wiadomości odnośnie tego filmu??
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Michał
Jak myslicie - jakie filmy wywarły największy wpływ na ludzi i zahipnotyzowały sobą wielkie masy?
Osobiście myslę, że do takich filmów należy trylogia Indiany Jonesa - dlaczego? Dlatego, że każdy śmiertelnik na hasło archeologia automatycznie skojarzy Harrisona Forda z biczem śmiegającego gdzieś po pustyni i...