Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zbliżaja sie święta Bożego Narodzenia, trzeba sie wkręcic w ten nastrój, a najlepiej się wkrecam ogladajac jakis dobry film(o tematyce świąt). Stąd moje pytanie....

Kto sie orientuje jaki wiersz recytował górnikom główny bochater filmu Barbórka właśnie w tym filmie-- dajcie znać

Czy ktoś z Was pamięta tyuł filmu, który parę lat temu szedł w tv? Bohatera filmu dręczą potwory z jego wizji. Uważał, że potwory zatrzymuje folia aluminiowa i wyłożył nią całe mieszkanie. Mieszkania nie opuszczał do czasu, gdy musiał uratować dziewczynę, która mu się spodobała. Wtedy wyszedł na ulicę cały owinięty...

Hey znacie może tytuł piosenki, którą wykonuję KID ROCK z tym, że ja widziałem tylko klip i nie znam tytułu.Akcja dzieje się na jakimś zlocie motorów, gdzie lekko niekumaty koleś zarywa do fajnej laski, która trzyma z "konkretami",ale gdy ten koleś wbiega na scene i śpiewa to laska zmienia o nim zdanie i podbija do...

Znacie może nazwe filmu, w którym bohaterowie prowadzą sklep muzyczny. Większość czasu spędzają na rozmowach o muzyce. Główny bohater zakochuje sie piosenkarce którą zobaczył podczas występu. Podajcie nazwe tego filmu jak znacie... dzięki i pozdro

Mam do Was prośbę, drodzy Filmwebowicze - potrzebuję tytułów albo chociaż kompozytorów bądź też tytułów filmów, w których znalazłabym złowrogą, dramatyczną i ogólnie wprowadzającą w stan niepokoju, muzykę. Będę wdzięczna za każdą propozycję :) Z góry bardzo dziękuję ;)

Stary horror o facecie co zamieniał sie w jakiegos potwora i panicznie bal sie kotów. Facet ten lubił słuchać płyt gramofonowych. Czy wiecie co to za film?? z gory tnx

Później zadzwonij telefon, dziwny głos oznajmij że umre w ciagu 7 dni!!! . Pytanie za 100 pkt - co to za film

najlepiej takie o których długo się pamięta.

Słuchajcie jestem romanistka i potrzebuje filmy francuskie i włoskie współczesne takie od 1998 roku, zaplace, oddam płytki, bardzo mi sa potrzebne do spraw edukacujnych, ucze francuskiego i włoskiego. Basia Michaluk z Torunia. Podaje e-mail: basik76@autograf.pl