Hejka właśnie powstało nowe forum o serialu Buffy i Aniele Ciemności ... www.buffyangel.fora.pl ... są to poczatki forum ... mam nadzieje że zaistnieje . Więc bardzo zapraszam wszyscy są mile widziani ...
Czy ktoś z was pamięta tytuł filmu, bedzie on z przełomu 80/90 lat i jest to komedia sensacyjna. Naukowcy wymyślają maszyne do przywracania martwych na kilka dni spowrotem:) i popełnione zostaje morderswto i żeby dowiedzieć sie kto zabił, detektyw przywraca do życia zabitego i razem wyjaśniają razme zabójcy. Czy ktoś...
więcejW ostatnim czasie niepotrafie sie zebrać i obejżeć porządnie od początku do końca żadnego filmu nawet jesli by mi sie podobał i był ciekawy może dlatego że sam oglądam te filmy niemam z kim usiąśc i obejżeć filmu czy to z dziewczyną czy z rodzicami... bo albo niemają czasu albo akurat nieodpowiada im ten właśnie...
mnie tak bo jak mozna zaczac emitowac film i go nie skonczyc??? np. ostatnio Buffy na tv4 wyemitowali tylko 2 serie albo ze starszych na jedynce Zaginiony Swiat (skonczyl sie slowami "ciag dalszy nastapi")
A POTEM NAZEKAJA NA BRAK WIDOWNI (czy jak sie tam to nazywa)
:P:P:P: =]
Czytałam wszystkie części,które wyszły do tej pory i uważam,że jest to świetny materiał na film.Przezabawne dialogi,wartka akcja,barwne postacie.Z tego co wiem,to ktoś nakręcił chyba pierwszą część tej książki...Ciekawe czy film ten dotrze niebawem do nas:)
Szukam filmów a dokładnie horrorów, które są naprawdę przerażające. Obejrzałam już pełno horrorów ale nigdy nie widziałam takiego na którym naprawdę bym się bała. I to nie dlatego że nie da sie mnie przerazić. Gdy czytam horrory S. Kinga po prostu umieram ze strachu ale nigdy nie miałam takiego uczucia oglądając film....
więcejPrzed chwila zauważyłęm ... jak wchodz e w SPOŁECZNOŚĆ i w użytkownicy online to są tam wszyscy użytkownicy którzy są dostępni teraz w filmwebie. Ja jestem zalogowany i wchodze własnie w użytkownicy online a tam mnie nie ma ?? A przecierz jestem zalogowany. A to jeszcze nic bo jak wchodze w czat to jest napisane że...
więcej