Premiera juz miałabyć 23 grudnia w stanach, ale zadnej recenzji niemoge znaleść, moze macie jakieś wiadomości odnośnie tego filmu??
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam, Michał
Jak myslicie - jakie filmy wywarły największy wpływ na ludzi i zahipnotyzowały sobą wielkie masy?
Osobiście myslę, że do takich filmów należy trylogia Indiany Jonesa - dlaczego? Dlatego, że każdy śmiertelnik na hasło archeologia automatycznie skojarzy Harrisona Forda z biczem śmiegającego gdzieś po pustyni i...
Czy ktoś wie może czy jakakolwiek polska stacja telewizyjna (bądź ewentualnie radiowa) planuje wyemitować na przełomie lutego i marca przyszłego roku transmisje wręczenia nagród Amerykańskiej Akademii Filmowej? Byłbym bardzo wdzięczny za każdą informacje.
uwielbiam TA ksiazke i niedawno dowiedzialam sie ze jest film mowa o "stowarzyszeniu wedrujacych dzinsow"Powiedzcie mi czy byla juz polska premiera a jezeli nie to na kiedy jest planowana pozdrawiam
Witam mam pytanie dlaczego nie ma top listy seriali? Mozna by bylo na niej zobaczyc, ktore seriale sa dobre i warte obejrzenia. A tak to niewiadomo.
chciałbym abyście zaproponowali mi jakieś warte obejrzenia !!! Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu; eurotrip; road trip; not another teen movie; wieczny student; soul plane
Potrzebuje jakiś ciekawy film na DVD, który mogłabym obejrzeć w sylwestra gdyż oferta ogólnodostępnych stacji TV mnie nie satysfakcjonuje... Nie interesują mnie horrory i filmy typu gwiezdne wojny czy matrix...
niedługo ma wyjśc na ekrany animowany film o pingwinach... tyle ze zapomniałam tytułu! na pewno nie ma on powiązania z Madascarem... zapowiedź widziałam przed filmem "Harry Potter i czara ognia". Ktoś jeszcze to widział i pamięta tytuł?? help... :(
Dawno temu oglądałam film o porwaniu. Że porwali autobus z dziemi jadącymi do szkoły, lub coś takiego. Pamiętam, że był taki moment, kiedy jechali tym samochodem (albo mini busem, coś takiego:P) i znaleźli się w centrum handlowym.
A na końcu dziewczyna, która została porwana pocałowała chłopaka, w którym się...
Napewno nie raz zauwarzyliście jakiś błąd podczas oglądania ulubionego filmu:) butelka po wodzie mineralnej na planie filmu o starożytności czy niewolnika w trampkach :D Napiszcie inni też się chętnie pośmieją i z pewnością będą chcieli zobaczycz ten film jescze raz tylko po to zeby zobaczyc ten detal :) zapraszam do...
więcej