Widziałem kiedyś, chyba po śmierci papieża, gdy była żałoba narodowa niemiecki film na TVN. Opowiadał on historię chłopaka na wózku inwalidzkim. Znajdował się w jakimś ośrodku z ludźmi upośledzonymi. Przybyła tam jakaś kobieta - opiekunka. Marzeniem tego chłopaka było wejście na jakąś górę, chyba to brzmiało jak Grand...
więcej
Czy dystrybutorzy pośrednio wspierają piracto?, prawdo podobnie tak! ,i dotego świadomie postepują wsposób który sprzyja rozwijaniu sie piracwa !. a co wskazuje na to? otuż kila zeczy:
po pierwsze zabezpiczenia na płytach sa z epoki kaset wideo czyli żadne !,po drugie ceny detaliczne filmów są kosmiczne ,naj droższe...
Czy nie uważacie, że często zdarza się tak, że kolejne części zwykle dobrych filmów są coraz gorsze, a czasami wręcz kompletnie niepotrzebne (np the ring 2)?? Albo, że planowanie którejś z kolei części filmu na 4-5 lat do przodu to przegięcie?? (patrz Shrek). Osobiście chyba nie spotkałam się z filmem, którego 2 część...
więcejej! weryfikatorzy!!! JA tu wazne dane dodaje!! sprawdzcie sobie: Spisani na straty, Tristan i Izolda, Ocean strachu, Szeregowiec Dolot i inne!!!!!!!!!
J.w.-prosze o tytuly filmow, gdzie jest ciekawie ujety motyw podrozy. Jak na razie to z tych ciekawszych przychodza mi do glowy 3: "prosta historia", LOTR i "300 mil do nieba". Co jeszcze? Pomozcie!
Musiałam to napisać! Zrealizuje go Jerry Bruckheimer, można się spodziewać naprawdę rewelacyjnego kina akcji! "Prince of Persia" rulezzzzzzzz ;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a w szczególności fanów tej fenomenalnej gry!!! :P Kaileena
Wpisujcie tu tytuły filmów z najlepszą muzyką. Nie róbcie podziałow - mile widziany zarówno "Amadeusz" , jak i "Jarhead". Wszystkim z góry serdecznie dziękuję