Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zwolenników sagi o Harrym Potterze zapraszam tu: http://www.filmweb.pl/Topic?id=375927 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]
pozdrawiam:]

No właśnie, z jakim bohateram filmowym się utożsamiacie, z któym macie najwięcej cech wspólnych. Ja np. jestem równie cnotliwa jak Lucy z "Draculii" Coppolii, ale pod względem zachowania bardziej przypominam Gilberta Grape'a i bohaterów filmów Zelenki. Pozdrawiam!

pamieta moze film podobny troche do dnia swistaka w ktorym z powodu awarii reaktora ciagle powtarz sie jeden dzien bohater musi uratowac dziewczyne ale problem w tym ze ona mu nie wierzy. bardzo prosze o sugestie nie pamietam nawet kto gral w tym filmie jesli ktos pamieta choc to tez bardzo by mi pomogl piszcie...

jak waszym zdaniem powinna wygladac piatka najgorszych filmow??

Oglądałem ostatnio "Liste Schindlera" w scenie kiedy to niemcy eksterminuja getto z Żydami straszna scena przez getto leci mała dziewczynka w czerwonym płaszczyku pomimo tego że film jest czarnobiały biegnie a nikt jej niełąpie i nieszczela doniej.... reżyser nic nierobi bez potrzeby w filomie coś musi to znaczyć czy...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pilnie poszukuje tych dwóch filmów! Również kupuję!

Chciałem się gdzieś zareklamowa i wybrałem to forum. Założyłem własną wytwórnie filmową JONSSON FILM i wraz z przyjaciółmi kręce filmy. Chciałbym was zaprosic na oficjalną stronę mojej wytwórni www.jonssonfilm.ovh.org , a także na stronę mojego najnowszego filmu "Prima Aprilis" (thriller) czyli www...