Zastanawiam się, nad starszymi fimami i przypominały mi się różne kadry z różnych filmów. I sobie pomyslałam jakie są wasze ulubione sceny, kadry i z jakich filmów? :)
POszukuję Mini-serialu "Desperacja" na podstawie powieści Stephena Kinga. Czy ktoś wie może gdzie możńa go ściągnąć!!!
Poszukuje filmów o tematyce hip-hopowej (ale tylko muzyka). Nie chodzi mi o filmy w których grają raperzy, znaczy mogą grać, ale zeby to były filmy dokumentalne. Mogą być trasy koncertowe jak np. Up in smoke, Backstage itp.
Interesuje mnie taka właśnie kwestia, jaka część z Was śledzi na bierząco premiery, najnowsze newsy etc i zajmuje się tym chcąc być trendy, bądź po prostu, może nie lubicie staroci i takie tam. Ja osobiście skupiam się na przeszukiwaniu zasobów kinematografii w poszukiwaniu perełek, klasyków, pewniaków... Skutkiem tego...
więcejWitam wszystkich! Mam wielka prośbe. Czy mógłby mi ktoś znaleź okładke DVD do klątwy ju-on i do ju-on 2. Będe dozgonnie wdzięczny. Pozdro.
Film opowiada o 3 przyjacielach, którzy byli bardzo leniwi i ciągle by tylko palili zioło aż w końcu jednego z nich spotyka nieszczęście. Jego ręka jest pod władaniem innych i zabija innych zaczynając od swoicyh rodziców. Ja mam go zapisanego jako przeklęta ręka ale nigdzie tego nie mogę znaleść. Znacie może tytuł??
Poszukuję filmu "Kruk" (The Raven), który powstał na podstawie tekstu Edgara Allana Poe o tym samym tytule. Film jest z 1969 roku. Ma ktoś może taką perełkę?
Jest to obraz produkcji angielskiej, chyba z lat 90-tych. Opowiada on o pewnym policjancie (detektywie ?), które wraz z partnetrem otrzymuje zadanie, polegające na wniknięciu do społeczności pseudokibiców prowokujących bijatyki po meczach. Początkowo odwiedzają oni miejscowe puby, w których przesiadują kibice, próbując...
więcej...które nigdy nie mają powstać!!! Nie ma praktycznie żadnych podstaw by je wpisywać, ale ktoś to dodaje :/ :/ :/ K.