Witam, kto z Was był na w.w. festiwalu?Jak go oceniacie?Według mnie było całkiem fajnie szkoda, że udało mi się zobaczyć tak mało filmów i mogło być więcej rozrywek w przerwach między filmami :)
Pewnie znacie tę gazetę...Nie wiem jak Was,ale mnie zawsze strasznie denerwował sposób w jaki przyznają tam tak zwane "gwiazdki "oceniające jakość filmu...W skali trzygwiazdkowej najgorsze gnioty dostają maxa, a prawdziwe hity jedną "gwiazdkę"...Coś mi się wydaje,że ci ludzie wcale nie znają tych filmów, tylko na...
Hej! Może znacie tytuł filmu, który leciał okoł pół roku temu na TVN7 lub TV4 (nie pamiętam dokładnie). Opowiadał o dwóch braciach. Dziewczyna jednego z nich była w ciąży z drugim, który potem zginął. Najważniejszym momentem filmu jest przedstawienie w jakims magazynie, hali produkcyjnej czy czymś podobnym. Brat to...
Czy polacy nie umieją stworzyć dobrego obrazu sf, czy tylko bazują juz na wytartych klimatacvh policyjnych itp,lekturach i na kinie niezależnym,od naszych wschodnich sąsidów powinnismy się uczyc jak robić filmy
Witam
Chodzi mi o to, że chciałbym, aby ktoś podał tytuły filmów z gatunku thrillerów kryminalnych takich jak np. Mindhunters. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwieg tytuły.
P.S. Wolałbym nowsze filmy
Popatrzcie Richard Rosson podobno gra w filmie Czara ognia jako Śmierciozerca klikamy na strone jego, a tam pisze ze on nie zyje od 62 lat. hee hhe he he he. Ale balwany dodaja te obsady. Ludzie poczytajcie FAQ to sie dowiecie jak poprawnie dodawac obsady
Jak pewnie wam wiadomo w europejskiej wersji Stowarzyszenia nie ma kilku scen, które były np. w USA. Czy posiada ktoś ową "wzbogaconą" wersję? Jeśli tak proszę o kontakt, napewno sie jakoś dogadamy:)
poszukuje serialu komediowego świat według bundych na kasete VHS jak ktoś ma z was niech sie odezwie jak najszybciej bardzo mi na tym zależy
mam pytanie , czy ktos wie jak na zywa sie pewien dunski film.mlody chlopak zaczyna pracowac jako nocny stroz w kostnicy, zaczyna dociekac jak gina ci ludzie i wpada na trop zabojcy gwalciciela,okazuje sie nim policjant (chyba narkoman). z gory dzieki wielkie.