Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kogo z HP lubicie najbardziej?Ja Hermioncie:)!

Nie Rozumiem Tego Kultu....Mzoe to Dlatego Ze Wkooncu COs Innego a Nie ciagle Milos Milos Milos?? Jak myliscie?

Jakie znacie filmy, w których bohaterowie żyją marzeniem,snem...
Tak jak pani Barbara Niechcic z "Nocy i dni", marząca o swoim Tolibowskim, albo Archer z "Wieku niewinności" wspominający hrabinę Olenską? I później ten moment konfrontacji marzenia z życiem - albo to, że nie chcą tego konfrontować. :)

Dziś byłam w kinie na tym filmie i zastanawiam się co będzie w następnej części. Ktoś na pewno czytał ksiązki, wieć może mi napisać co będzie dalej. Jestem bardzo ciekawa!!

ważne pytanie

użytkownik usunięty

jak mam wyczyścić swojego bloga? samemu nie mogę a gdy poprosiłem o to psujka to jak narazie nic się nie dzieje a zgłosiłem to już dawno!!!

Juz niedługo konieć roku ... juz myśle że czas na podsumowanie ...
Jaki film 2005r. był waszym zdaniem najlepszy a który najgorszy

Czy Ktoś może wie gdzie ogłaszane są prawidłowe odpowiedzi i lista zwycięzców konkursów?:)

Jakiś czas temu słyszałem, że Luc Besson zamierza zrealizować kontynuację tego wspaniałego filmu. Oczywiście Leon nie żyje, więc film będzie opowiadał o Matyldzie. Podejrzewam, że będzie ona płatną zabójczynią. Na temat fabuły jednak nic nie wiem. Właściwie to nie wiem prawie nic. Czy może ktoś orientuje się, czy...

Pod wpływem zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia postanowiłam założyć świąteczno-filmowy temat. Mianowicie, jakie są wasze ulubione filmy, w których "występują": Boże Narodzenie, Mikołajki, czy Sylwester;)))

Jaki film podoba się w naszym tysiąc leciu.