Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Morgan Freeman mówi na końcu zza kadru: "Ernest Hemingway powiedział: Swiat to fajne miejsce, warto niego walczyć. Zgadzam sie z tym drugim.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dzisiaj byłam właśnie na 4 części HP. Jestem bardzo zaskoczona niektórymi scenami...Znaczy poprostu koło mnie siedziało pięcioletnie dziecko i ze zdziwieniem przyglało się ekranowi. Np. scena w łazience z Płaczącą Martą jest ekhm...z pewnym podtekstem...:/ Napiszcie co o tym myslicie!

Pilnie poszukuję tego filmu. Zależy mi, pomocy! Z góry wiekie dzięki. Odp proszę przesyłać na maila: camilospl@hotmail.com lub na GG: 4740706. Pozdrawiam!!

witam wszystkich. Mam małe pytanko, czy ktoś z was nie kojarzy może jakiegoś filmu, gdzie bohater czyni / chce / naucza dobra i go za to mordują, ewentualnie ostro katują. Szukam poprostu propozycji filmowej do mojego tematu maturalnego i nie umiem wybrać trzeciego filmu (chcialbym miec trzy). Generalnie mój temat to...

więcej

WIE KTOS JAK ZROBIC ZEBY NIE PRZYCHODZILO MI NA MAILA PO 50 MAILI Z TEJ STRONY??????????

koniec filmu wygląda tak:facet opętany przez demona jedzie do opuszczonego domu aby go odpędzić.Musi być pustkowie aby demon nie mógł na nikogo przejść.Okazało się ,że w pobliżu był kot, w którego demon wszedł i tak się kończy fim.Nic więcej nie pamiętam ale jeśli ktoś zna tytuł będzę bardzo wdzięczny.Dzięki

temat mowi sam za siebie. tak! tak! zalatuje matura, bo to JEST matura, moj temat na ustna mowiac scislej:) bede gigantycznie wdzieczna za wszelkie sugestie, wskazowki, podpowiedzi, pomysly... anything!

w o r d u p

Czy ktoś mógłby mi streścić film (wiem, że tego będzie dużo) od godziny mniej więcej 23.10? (Na TVNie) Byłabym wdzięczna :)

Ten sam temat już istnieje, tyle, że na forum tego filmu. Nikt mi nie odpowiada, a zależałoby mi na szybkiej odpowiedzi.

Z góry dziękuję.

Chcialabym sie dowiedziec czy ogladacie filmy, ktore traktuja w jakis sposob o jazzie, jesli tak, napiszcie co to za filmy :)