Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamietacie tytul filmu o czarnych bobseistach,ktorzy pojechali na olimpiade czy gdzies tam choc nikt w nich nie wierzyl i tak mieli wypadek na torze...kojarzy ktos tytul??bardzo prosze...

czekam na przykłady;) również tych ambitniejszych obrazów.

pozdrawiam.

w końcu ktoś wpadł na pomysł przeniesienia NARNI na duży ekran!!!!to baśń mojej mlodosci!seral moze nie był najwyzszych lotow,ale mozna bylo sie zapomniec ogladajac tamten świat!Rany juz sie nie moge doczekac az zobacze to w kinie!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Prosze o pomoc w zlokalizowaniu tytułu filmu XXX ze znanym aktorem w tej branży, włochem Roberto Malone. Jego filmografia jest dość pokaźna i mimo że przeanalizowałem jego dokonania aktorskie nawet na zagranicznych stronach, nie udało mis ie jednak znaleźć poszukiwanego filmu. Chodzi mianowicie o tytuł, w którym...

Juz 20 stycznia ma byc premieta kontynuacji wypasionego filmu (underworld) :D:D I teraz pytanie do was ;) Moze ma ktos jakies przecieki czy bedzie jakas przedpremiera tego filmu?. Jak juz to gdzie (chodzi mi głównie o Wawe) ;) fajnie by było pierwszemu obejrzec Underworlda Evolution :D:D:D

Ja również szukam baśni, fantasy, ale w innych klimatach. Coś w stylu Opowieści z Narnii czy Niekończącej się opowieści

Znacie coś takiego?

Szukam filmów opartych na zasadzie relacji uczeń - mistrz jak naprzyklad Buntownik z wyboru czy Człowiek bez twarzy (i nie chodzi mi tylko o matematykę:) )

Pytanie do fanow kultowego serialu (O ILE ŚA TU TACY) czy ktoś z was zna adresy do stron na którch można pobrać odcinki "The twilight zone"
Będe bardzo wdzięczny BŁAGAM WAS LUDZIE !!! :D :D :D

Co myślicie o Remaku Epizodów 4-6
Ja myślę że mogło by być i wcale Ci którzy niechcieli by tego zobaczyć niemusieli by ale jest dużo osób którzy uwielbiają efekty wizualne epizodów 1-3 i nie potrafią zcierpieć tego co bło w starej trylogii np. walki na miecze Obi Wana i Dartha Vadera z epizodu IV
Mogło to lepiej...