Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś może pamięta pewien stary film. Akcja rozpoczyna się chyba w Paryżu, pewien mężczyzna postąpił jakieś przęstępstwo i zaczyna go ścigać policja. Uciekając przed pościgiem bierze udział w wyścigu rowerowym. Czy ktoś pamięta tytuł tego filmu albo nazwisko reżysera? Proszę o pomoc. Dzięki

Czasem, po obejrzeniu jakiegoś filmu długo nie mogę dojść do siebie. Moje życie staram się wtedy przeżywać tak, by jak najbardziej być podobną do bohatera, który tak mnie zachwycił. Trwa to dotąd, aż nie zakorzenię się w nowej postaci filmowej, aż znajdę kolejny świat, w którym mogłabym poczuć się jeszcze bardziej...

użytkownik usunięty

Oglądałem tn film w dzieciństwie, ale nie jestem w stanie przypomniec sobie jego tutylu. Próbowałem do pracy zaprząc google ale nic mi to nie dalo. Bardzo prosił bym jakiegos mądrego człowieka o pomoc – co to za tytuł!

Tresc:
troje nastolatkow bawi się w odbieranie sygnałów z kosmosu. Pewnego dnia dostają...

jakie stare dobre filmy możecie mi polecić do pooglądania... co jest dobrego, a może mniej znanego: Stona, Scorsese, Pakuli, Cimino, Mann, albo jakies europejskie dobre...

Zauważyłem ze niektórzy łają niemiłosiernie każdy horror (czy tam 'horropodobny', mniejsza z tym), który został ostatnio zrobiony. Ja wiem, że niektóre rzeczy to rzeczywiście dno, ale kiedyś zdarzało się również sporo co najmniej słabych produkcji. Wiem, że wielu wspomina z łezką w oku takie filmy jak 'Koszmar z Ulicy...

więcej

Hej FILMowcy jestem ciekaw jaki wg Was jest film w którym wystąpiło najwięcej gwiazd Hollywood? Ja myśle,że jest to:
1.Ocean Eleven - Ryzykowna gra
2.Batman Forever
3.Gorączka (?)
4.Ronin (?)

Pilnie poszukuję filmu Marka Piwowskiego pt. Korkociąg... Może ktoś wie gdzie można go zakupić?

Kochani! Wygrałam bilet na przedpremierowy pokaz "Dumy i Uprzedzenia" w poniedziałek na 20:00 (Wrocław- kino Helios). Ci którzy wygrali, wiedzą,że zaproszenai są pojedyńcze. Dlatego chętnie odstąpie mój bilecik za 13 zł, żeby móc pojśc w innym terminie z osobą towarzyszącą. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:...

więcej

jak ktoś wie to prosze o prześłanie go na rwvoodoo10@wp.pl z góry serdecznie dziękuje Kinomaniacy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem