Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam grupowiczów,

Jestem zainteresowany filmem "Brat" Alekseia Balabanova. Chodzi mi o
pierwszą część, obojetnie na VCD czy DVD (może być też kaseta VHS) byle w polskiej wersji językowej (lepiej lektor ale ostatecznie mogą też być napisy). Czy któryś z szanownych grupowiczów posiada w/w produkcję i mógłby mi ją...

więcej

Co to za motyw muzyczny który leci jak Angelina płynie łódką do świątyni buddyjskiej? Jest znany i wpada w ucho, ale nie mogę się doszukać co to jest... :/ Może ktoś wie..?

Czy wiecie jaka piosenka leci w trakcie zwiastunu z filmu "Proof"-Dowód, który dopiero wejdzie do naszych kin? Piosenka jest extra
Jak wiecie to prosze o wpis :)

Mam ogromny problem a mianowicie nie pamiętam tytułu filmu;] Mayslałam, że będzie to tytuł zły zakręt albo nie ten zakręt jednak myliłam sie;] Fim jest stosunkowo nowy tzn góra ma 3 lata z filmu pamiętam, ze 2 pary (chyba 2) jadąc chce skrócić sobie droge chcieli pojechać jakąś polną drogą . Okazuje sie że tam są...

ciekaw jestem ilu jest ludzi lubiących ten film...

Podobał się wam trailer do Piratów z Karaibów 2 ? Na ile go oceniacie??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ci czterej kolesie są na medal.Bill jest śliczny i przy tym ma ładny głos;)Ich piosenki są zajebiste jednym słowem. I Ci którzy ściemniają, że ich znają osobiście i że pojadą z nimi w trasę koncertową i takie inne
podobne ściemy są fałszywe do najdrobniejszego szczegółu:(Myśle, że ludzie którzy tak piszą są...

w jakich filmach (poza "Fight club"em czy "Pięknym umysłem", który podchodzi pod tę chorobę) mamy do czynienia z rozdwojeniem osobowości?

witam:) czy zna moze ktos tylul do takiego filmu:
film pokazuje zycie zwariowanego radiowego spikera czy moderatora (nie wiem jak to nazwac) w jednej ze scen jest pokazane jak kocha sie z laska (a jest zonaty) i puszcza to na zywo w radiu.Koles w filmie ma dlugie krecone czarne wlosy (ala afro) dlugi garaby nos, jest...

więcej