Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wszystkim kinomaniakom życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

W tv niestety niema nic ciekawego więc musze wyporzczyć jakieś świąteczne filmy tylko niemam pojęcia jakie... nieprzychodzi mi dogłowy nic oprucz Kevina....;P HELP!

proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Film leciał na TVN. Ten film jest o żołnierzu, który dostaje zadanie przygotowania kilkorga młodych chłopaków do zawodów o puchar. W tym filmie wystąpił ciekawy mały chłopiec o imieniu Tiger. Gdybym znała imiona któregoś z aktorów to bym sama znalazła ale nie przypomina mi się. Z...

więcej

PISZE TO JUZ PO RAZ 3,I NIE WIEM CO SIE Z TYM DZIEJE!
SZUKAM FILMU Z BENEM STILLEREM(TEN Z POZNAJ MOICH RODZICOW),AKCJA W NOWYM YORKU ,GRA NARKOMANA,FILM ZACZYNA SIE JAK BEN WSTAJE RANO ZAKLADA DRES I STWIERDZA ZE NAWET NARKOMAN W NOWYM YORKU MUSI DBAC O ZDROWIE I MIEC DOBRA KOND.FILM PODOBNO SPRZED OK 5LAT ALE NIE...

więcej

Proszę, jeśli ktoś ma soundtrack z tego filmu (z van Dammem) to bardzo proszę o przesłanie go na maila novacco@o2.pl Albo jeśli wiecie to napiszcie mi skąd można ściągnąć. Z góry dziękuję

Jeśli się coś wygrało to jak się jedzie do redakcji co trzeba wziąć ze sobą żeby wiedzieli ze to Ty jesteś osobą która wygrała? :P

Niewątpliwie „Shrek” zaczął nowy rozdział w dziejach animacji, a może i całego kina. Oczywiście, już „Toy Story” było pełnometrażową animacją w całości wygenerowaną komputerowo. „Shrek” jednak, dzięki specyficznie napisanemu scenariuszowi ostatecznie przełamał barierę wieku. Stał się...

więcej

Jej...święta tuż tuż,a kinowy repertuar raczej nie obfituje w pozycje o charakterze typowo świątecznym:( A szkoda...

Dziś dostałam rekordową ilość bo aż 16!!! Jej,to trochę dużo...I jest w nich zawsze link prowadzący do dyskusji na forum starej daty i bardzo "przeterminowanych wypowiedzi" np jedna była z czerwca 2005 :/....Czy ktoś z Was tez dostaje tyle maili z linkami na takie stare strony? Jaki to ma sens? Chciałabym w czymś takim...

więcej

Pamietacie tytul filmu o czarnych bobseistach,ktorzy pojechali na olimpiade czy gdzies tam choc nikt w nich nie wierzyl i tak mieli wypadek na torze...kojarzy ktos tytul??bardzo prosze...