Jakiś gość przeniósł się w czasie samolotem do 2 wojny światowej!Tylko tyle pamiętam. Widziałem go na vhs w 1990-92 roku. Pomoże ktoś?
Czy jest ktoś taki, kto był w kinie na tym właśnie filmie i mógłby mi napisać czy warto iść i go obejrzeć??????
Był kiedyś taki rysunkowy serial dla dzieci, emitowany jako wieczorynka...pamietał że był o skrzatach które żywiły się daktylami i których wrogami były jakieś ogry czy coś takiego! Pamietam też imiona dwóch skrzatów - Stavros i Danny...jakoś te imiona utkwiły mi w pamięci....serial leciał dość dawno - jakieś 15 lat...
Jako miłośnicy szeroko pojętego hororu mamy do czynienia z różnymi owego gatunku mutacjami. Ostatnimi czasy dane mi było uświadczyć dwóch najbardziej badziewiarskich horoo-hybryd w życiu. Pierwsza z nich to "Necro Files 2:The Lust Never Dies", druga natomiast "Redneck Zombies" (przy którym jednak ostro się uśmialiśmy w...
więcejBardzo dawno temu (jakies moze 6-7 lat) ogladalem w telewizji (TVP1) film ktorego tytulu nie moge sobie przypomniec za skarby świata! Wiem, że akcja filmu toczy sie gdzies w latach gdy muzyni byli przesladowani. Pamiętam tyle, to co mi utkwilo w pamieci, że skazano niewinnie czlowieka - "murzyna", poźniej został on...
To dwa horrory s-f bodajże przełom lat 80-90-tych.
Pierwszy film traktował o człowieku, dla którego skonstruowano specjalny skafander celem ochrony podczas wyprawy chyba na Księżyc/Marsa. Dotknięcie skafandra powodowało, że właściciel skutecznie eliminował wszelkie zagrożenia... tyle pamiętam.
Drugi film, obcy w...
PROSZE O POMOC JAKA TO BAJKA tam były 2 ekipy mutanci i dobrzy ( U mutantów był taki szef co siadał na tronie i zmieniał sie potem w zbroje ) u dobrych taki koleś co szczelał laserem z czoła (( w 1 odcinku uniusł nim głaz a reszta dobrych szzcelała laserem tak z ramienia