Na tej stronie można zobaczyć nominowanych we wszystkich kategoriach:
http://www.hfpa.org/news/id/13
Bardzo mnie cieszy nominacja dla Cilliana Murphy'ego, bo go uwielbiam, ale ma jednak mocnego przeciwnika w osobie Johnny'ego Deppa... Zaskoczyła mnie trochę nominacja "Kung Fu Hustle" (u nas "Kung Fu Szał") jako...
Hmm jak to nasza stara nowa świecka świąteczna tradycja nakazuje polskie programy TV ustalają sobie swój blok programów na świeta :) Obstawiajcie co w tym roku "znów" bedziemy oglądac?
Ja stawiam na :
- Kevin Sam W Domu
- W Krzywym Zwierciadle Witaj Świety Mikołaju
- Szklana Pułapka 1 (bo 2 czesc w Nowy Rok lub...
Tak mi jakos ten obraz zaimponowal, zapraszam wiec wszystkich zainteresowanych na mojego bloga poswieconemu dziełu Tolkiena i po czesci produkcji P. Jacksona :) Z gory dziekuje za wszystkie komentarze :) Pochlebne i z nuta krytyki - te sa tez wazne :) a tak pozatym to Wesołych Świąt :) dla wszystkich którzy są częścią...
więcejkurcze dość mam juz tych kevinow samych w domu i nowym jorku i tych filmikow o swietych lecących o 13:00!!!nie znam konkretnego dobrego świątecznego filmu!może Ekspres Polarny albo Zły Mikołaj?
wpisujcie tytuly filmów, które oglądaliscie niedawno i sa niezłe. =)
Ja od siebie wpisze "36" "Ukryte" i "czterej bracia"
Mam pewnien problem z moim netem, mam szybką neo 720kb/s a z torrentow ciagnie mi sie 7/kb/s albo cos kolo tego a w ustawieniach mam bez limitu !! ;/ prosze o pomoc (moze jakis port nasluchu czy ustawienia modemu HELP !!) Merry ChristmaS anD haPPy New yEar !!
ja niewiem jak tvp1 może puszczać program Jaka to melodia, ten program jest sztuczny, a prowadzący bez komentarza ehhh :/
Film bardzo mi się podobał lecz nie rozumiem jednej rzeczy.Kiedy Jack upadł na ziemię, wzieli go do szuflady i przenióśł się do 2007, czemu ta dziewczyna go nie poznała?
pozdrawiam !