Mowi sie ze kolejne części sa gorsze od swojego pierwowzoru...jak myslicie czy jest to prawda i czy udane sequele to tylko przypadki, moimi ulubionymi seriami (i moim zdaniem najbardziej udanymi) są:
- Indiana Jones
- Powrót Do Przyszłości
- Władca Pierścieni
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? I jakie są...
Widziałem juz: American pie 1,2,3,4 , Straszny film 1,2,3 , Ali G:in da house , Not another teen movie , Raperzy z malibu , O dwóch takich co poszli w miasto...... Co jeszcze powinienem zobaczyć ??? prosze o pomoc
Ogaldalem ostanio bardzo dobry wschodni film, cos w stylu Hero i Przyczajonego Tygrysa. Pamietam, ze była w tym filmie księzniczka ktorej jakis tam mistrz razem z kumplami bronił w opuszczonym zamku nad brzegiem morza a atakowali ich mognołowie czy jakies inne tam wojownicze plemiono. Grala tą księżnicze CHYBA ta sama...
więcej
No właśnie.Postanowiłam obejrzeć wreszcie film ale przytłoczyła mnie ilość wersji...
może ktoś mi poradzi,która najlepsza???
Nie chciałabym sobie psuć tej pięknej historii jakąś denną ekranizacją
Z góry dziękuję!!!
Co o tym sadzicie? dla mnie to jest tania podrobka na ktorej chca zbic wielkie pieniadze ostatni bardzo czesto w kinach sa bajki wydaje mi sie ze troszke przesadzaja, mogliby zrobic jakis pozadny film zamiast tylu bajek
czy ktoś wie o tym iż UNIVERSAL PICTURES wycofuje sie z polski i całej euroty środkowej?? (i mamy to na co sobie zasłużyliśmy cczyż nie )?!
poszukiwane są starsze filmy wojenne z lat 60 i 70 (POLSKIE)
zastanawiam się czy można gdzieś kupić (DVD ; VCD) ???
do EMPIKU już zaglądałem