Mógł by mi ktos polecić tytuły filmów w stylu "Day after",Dawn early light","Doktor Strangelove"itp....lub filmy o podobnej tematyce.
Takich filmów nie ma zbyt wiele a szkoda!więc byłbym wdzieczny
zgóry dzięki!!!!
no ja nie moge.. ten rezyser to chyba Venoma na oczy nie widzial... jesli ten szczypior Tppher Grace ma zagrac Ediego to albo beda musieli duzo na sterydy wydac albo ja tego ogladac nie bede... Poza tym w ogole powinni popracowac troche nad wizerunkiem Petera. Przeciez w komiksie to byl kozak, zajedobrze zbudowany a w...
więcejSluchajcie potrzebuje film bardzo mi na nim zalezy kto wie jak moge go sciagnac film nosi nazwe """TURBO INTERCEPTRO""""albo """WIDMO""" bede bardzo wdzieczny thx
oglądałem kiedyś w tv chyba na tvn film o jakiejś maszynie która wyczarowuje wymarzonego faceta. Aktorka co tam grała była w tej maszynie ,wtedy było jakieś zwarcie i ona sama zamieniła się w swój ideał mężczyzny.Później szukała z przyjacielem tej maszyny aby przywrócić jej wcześniejszy wygląd. Znaleźli ja gdzieś...
Dziś się zdenerwowałem ... włączam strone filmwebu wchodze w swój blog i w lewym rogu powinno być ulubieni aktorzy ulubione filmy dodane filmy ustawienia itp. a tego czegoś nie mam mam tylko cały czarny ekran dlaczego ( i to nie tylko przy moim blogu jest ale przy każdym jaki ja widze ) wczoraj jeszcze wszystko było OK...
więcejpotrzebne mi są filmy opowiadające o wielkich ludziach końca XIX i XX w a także jakieś książki Pomóżcie biednemu maturzyście Z góry DZIĘKI