pamieta moze film podobny troche do dnia swistaka w ktorym z powodu awarii reaktora ciagle powtarz sie jeden dzien bohater musi uratowac dziewczyne ale problem w tym ze ona mu nie wierzy. bardzo prosze o sugestie nie pamietam nawet kto gral w tym filmie jesli ktos pamieta choc to tez bardzo by mi pomogl piszcie...
Serial ten leciał kiedys na TVP 1 w paśmie disney'a.....kiedys w soboty był najpierw serial animowany a potem jakis fabularny.....Serial animowany o który mi chodzi był o jakichś pilotach....pilotami były zwierzęta....kojarze wielkiego szarego niedźwiedzia w czapce......poszukuje tytułu tego serialu...z góry dzięki
Na reszcie święta, a wraz z nimi cała masa filmów w TV. Ale jak wybrać coś dobrego z pośród wielu. No, bo przecież nie chcemy oglądać po raz 30 „Jak rozpętałem II wojnę...”.
Gdy się bliżej przyjrzymy programowi dojdziemy do wniosku, że jest co oglądać.
Ale po co przyglądać się skoro inni zrobili już to...
Chciałem się gdzieś zareklamowa i wybrałem to forum. Założyłem własną wytwórnie filmową JONSSON FILM i wraz z przyjaciółmi kręce filmy. Chciałbym was zaprosic na oficjalną stronę mojej wytwórni www.jonssonfilm.ovh.org , a także na stronę mojego najnowszego filmu "Prima Aprilis" (thriller) czyli www...
Chciałbym żebyście napisali jakie są wasze ulubione filmy katastroficzne i opisali najlepsze sceny. U mnie na szczycie listy stoi już od wielu lat "Titanic", Jamesa Camerona. Choc jest to film z 1997 roku to efekty specjalne mogą się równac do stosowanych obecnie. Wszystko jest tam absolutnie realistyczne, czasami...
co sadzicie o tym filmie?? ja uwarzam ze jest genialny. ten film pokazuje ze majac maly budzet mozna nakrecic zaje... film ;)
nie wiem moze taki temat juz byl ale nie znalazlem :P ja zaczynam
"titanic" kiedy Rose poszukuje pomocy, żeby uwolnić uwięzionego Jack`a natrafia na dwóch facetów .Jednego z nich walnęła w twarz a troszke wcześniej widać, że facet trzyma w ręku sztuczną krew
teledysk "Hello" Lionel Ritchie scena w ktorej niewidoma...
Witam, chcialbym abyscie wpisywali tu mroczne thrillery / kryminaly jakie ogladaliscie i jakie zapadly wam w pamiec. Nie chodzi mi tu o byle jaki film zaszufladkowany do gatunku thriller tylko o takie filmy hmm w stylu: Milczenie owiec, Kolekcjoner kosci, Seven czy chociazby Insomnia. Te filmy (przynajmniej te dwa...