Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bajki na święta

użytkownik usunięty

Nie ma nic fajniejszego na Święta od bajek, które najlepiej wprowadzają w w ich nastrój. Macie swoje ulubione tytuły? Ja mam: "Osiem szalonych nocy".

16 grudnia w warszawskim kienie Ochota (ul. Grójecka 65)
odbędzie sie charytatywny maraton filmów Stanisława
Barei. Cały dochód zostanie przeznaczony na rzecz Domu
Dziecka w Gołotczyźnie pod Warszawą.

Harmonogram imprezy:

18.30 - otwarcie kina
19.00 - "Poszukiwany, poszukiwana"
20.25 - przerwa
20.45 - "Nie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

możecie mi powiedzieć z jakich stron ściągacie filmy? prosze ... będe bardzo wdzięczna za pomoc...(edzia_90@poczta.onet. pl)

witam
chciałbym dowiedziec się jaki jest tytuł filmu który oglądałem w urywkach. Była tam np scena jak dwie przyjaciólki rozmawiają w kawiarni później jedna daje drugiej klucz od pokoju w którym tamta znajduje konającego chyba swojego szefa. Następnie przyjaciółka dzwoni do tego pokoju chwile rozmawiają i ta z pokoju...

więcej

Ja mam jedna wielką autosugestię po przeczytaniu Harrego Pottera i księcia półkrwi (po polsku). Dowiedziałem się z bardzo wiarygodnego źródła, że Harry Potter (w siódmej części) będzie miał ogromne moce czarodziejskie, które, po raz pierwszy w świecie czarodziejów, będą mogły ożywić człowieka. Harry zapewne chciałby...

więcej

To były naprawdę świetne programy rozrywkowe...Miały swój poziom-w przeciwieństwie do Baru...No i Ibisz-najlepszy moim zdaniem prowadzący tego typu programów, ozdoba obydwu teleturniejów.

Uważam, że w plebiscycie na najlepsza role grana przez dziecko zdecydowanie wygrała by Shirley Tample. Chetnie poznam wasze zdanie na ten temat. Może macie swoich kandydatow?

Możecie polecić filmy tak jakby z zycia o spoleczenstwie tzn chodzi mi o ogolny temat nawiazania calkowitego do przedmiotu wos lub poprostu szczegolowe omowienie jakiś problemow zwiazanych z wos-em cos jak film np. Hotel Ruanda. Bardzo prosze o pomoc

Wątpie czy ktoś to przeczyta (szkoda czasu)ale kto się tego podejmie niech po przeczytaniu da mi jakies wskazówki (dotyczące ocen ,opini,wyglądu) że bym mugł uczynić ten artykuł nadającym się do czytania.

1.Chinatown ocena: 10/10 opinia : bardzo dobry film mnie się nudziło ale
doceniam jakość filmu.

2.Inni...