Czyż ona nie jest seksowna a jednocześnie subtelna KOBIETA pełna wdzięku ,emanuje z niej energia Młodości!!! JEdnym słowem cała "KIRKI"..heh SUKAM NA FORUM JEJ WIELBICIELI!!!
To był serial puszczany w TVP 1 jakieś ok. 15 lat temu, o takim małym chłopaku co znał karate, mieszkał z policiantem i jak sie bił z bandytami to robił tak: adzia, adzia, adzia ... Kto pamieta jaki to był tytul ???
ja polecam wcześniejsze części american Pie a także"
"Dziewczyna mojego szefa"
"Dziewczyna z sąsiedztwa"
"50 pierwszych randek"
"Chłopaki na Ibizie"
"Big Daddy"
"Eurotrip"
"Mrówki w Gaciach 2" - jedynki nie oglądałem
"Duplex"
Ludzie Potrzebuje te filmy nawet nie mozecie sobie tego wyobrazic. Wiec jesli ktos jest w posiadaniu ktoregos z tych filmow to prosze o kontakt. P.S. Szukalem w wielu wypozyczalniach i tego ani tez "To" nie ma juz.
W piątek w nocy w polsacie leciał za....bisty film. Widziałem tylko środkową częśś filmu. Jest o grupce kumpli w wielkiej brytanii. Wszystko kręci sie wokół problemów dzisiejszej młodzieży i to w klimatach podobnych do Trainspotting. Plizz dajcie mi tytuł!!!
Jaka jest wasza ulubiona komedia? Chodzi mi glownie o komedie "studenckie" tj. American Pie czy Eurotrip. Chociaż inne tez mile widziane.
Czy dysponuje ktoś może tym oto uroczym tytułem z Rockiem Hudsonem? I byłby łaskaw podesłać mi go w jakiś sposób? Oddźwięczę się jak będę mógł. Mam parę filmów, moglibyście wybrać coś w zamian. Pozdrawiam:-)