ludzie, ratujcie! od premiery co tydzień oglądam z moją corką "madagaskar" - nieustannie mnie rozwala do łez. Pamiętam, ze krótko po premierze czytałem tu na forum wypowiedzi zwracające uwagę na motywy zaczerpniete z innych filmów. Gdzie mogę to odnaleźć?
Czy wie ktoś może jak nazywa się tak jakby głowny utwór z tego filmu? Ten, który często się powtarza, który Victor i Emily grają razem na pianinie? Proszę o pomoc, ta melodia bardzo mi się spodobala!!
American Pie 4, Wieczny studen... Czy znacie moze mlodziezowe komedie godne polecenia? Interesuja mnie mnie filmy podobne do wyzej wymienionych- dla mlodziezy, z jakims watkiem milosnym (ale bez przesady :P). Czekam na Wasze propozycje i pozdrawiam:)
Bardzo proszę o pomoc. Chciałam przeczytać bloga jednego z użytkowników,ponieważ umieścił tam liste posiadanych filmów. Niestety nie wiem jak otworzyć blog. Przy napisie "blog" jest ikona RSS i pojęcia nie mam do czego to służy. Czy Ktoś może mi napisać jak zajrzeć do blogu użytkownika.pleseeeee:)
wiecie o co chodzi :))) dla mnie jest to "czas apokalipsy" (troszke ciezki) i "afera ponizej zera" (troche lekki)
witam
moze ktos pomoze mi znalezc tytuly filmow ktore kiedys ogladalem a ktore zapomnialem - pamietam tylko epizody oto one:
1. amerykanski chyba - dwoch facetow jedziena ryby i znajduja zwloki martwej kobiety(konkretnie - jeden poszedl sikac na stronke i sie na nia natknal)
2. obyczajowy - amerykanski, historia...
Jest to film dokumentalny o nielegalnych wyścigach w USA. Czy ktoś zna trackliste do filmu.
Z góry dziekuje