Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poglądałem ze dwa lata temu i chcem obejrzeć jeszcze raz ale nie pamiętam tytułu...
w filmie grupa ludzi wybiera sie na jakiś mecz swoim samochodem, jeden z nich mówi że zna skrót i zjeżdżają z autostrady jednak szybko zabładzają, samochód im się psuje, po jakimś czasi emusza uciekać przed grupką bandytów i sami z...

Pierwszy-stary film:dwie studentki postanowiły podczas wakacji zwiedzić Francję bądź Anglię na rowerach. Zatrzymały się na skraju lasu aby odpocząć.Po chwili jedna z nich weszła w głąb lasu żeby się załatwić...I wtedy zaczęły się kłopoty.Druga zaczyna szukać koleżnki,
ale czuje ją ktoś śledzi.Dociera do polany na...

Witam Was. Przegladając tą stronę, stwierdziłęm, iż jest ona bardzo dobrze zaopatrzona w informacje dotyczące filmów. Zauważyłem również że i Wy bardzo dobrze znacie się na filmach. Dlatego chciałbym zwrócić się do Was z pomocą.

Poszukuję filmu, nie znam jego tytułu ani aktorów. Główną postacią jest chłopak...

CZY KTOŚ MOŻE POWIEDZIEĆ KIEDY TEN FILM BĘDZIE W POLSCE .BĘDE WDZIECZNY

Moim zdaniem najlepsze filmy, to te które mają w sobie trochę akcji, humoru i myśli się o nich po jego obejrzeniu. Dla mnie tym filmem jest np. "Osmosis Jones", "Epoka lodowcowa", a także "Dragon Ball". A WASZYM ZDANIEM...?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czesc.
Wie ktos moze kto jest wykonawca i jaki jest tytu tego kawalka w reklamie nowych telewizorow sony bravia? Tej z kolorowymi pileczkami.

Bardzo proszę wszystkich o małą przysługę... Podajcie mi tytuły jakichś wzruszających smutnych albo obojętnie jakich byle tylko można było się przy nich wypłakać... Bardzo takich potrzebuję...

piosEnek z grease lub grease 2 ale njlepiej jakby nie plyta tylko do posluchachania no kompie

Znudziło mie kino USA może mi któs zna ambitne :kino europejskie" słyszałem ze dobre żeczy kręco Hiszpanie i Włosi, może cos zaproponujecie? ;)