Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W przyszłym roku doczekamy sie 4 części Indiana Jones 4 w roli głównej Harison Ford (dziadek) niewyobrażam sobie jak to będzie wyglądać..... podobnie jak Rambo 4 z (Sylwkiem) Uwaga nadciagają emeryci...

Czy jest wśród Was ktoś, kto dysponuje tymże uroczym filmem z Rockiem Hudsonem i byłby gotów jakąś drogą mi go podesłać? Oddźwięczę się jakoś, mam parę filmów, moglibyście coś wybrać. Proszę...

Mam prośbę wielką, czy ma ktoś może ten film z Rockiem Hudsonem i Doris Day? Ciężko go dostać. Gdyby ktoś zechciał jakąś drogą mi go podesłać... Oddźwięczę się jakoś. Sam mam parę filmów więc może coś w zamian wybierzecie. Zależy mi bardzo, "niech mnie ktoś przytuli".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuje tego filmu od roku nie moge go znaleść:( Szukam go dla taty oglądał go w kinie kiedys, i che go mieć w swojej Video Tece. Moze ktoś wie gdzie moge znalesc ten film?? Moze ktos ma go na plycie dvd lub kasie?? Skąd moge go ściągnąć?? za wszelkie info dzieki, moj nr gg 3707968 e-mail mariusz88@gmail.com...

HELP!!!!!!!!

użytkownik usunięty

chce kupić "Ślepy tor" na DVD za 19 zł, czy warto? może ktoś mi powiedzieć do jakiego innego filmu jest on podobny? porównać go z innym itp. Bardzo lubię Wahlberga i jego filmy (Czterej bracia, Złoto pustyni, Włoska robota itp.)

!hola!
jakie hiszpanskie filmy lubicie najbardziej?

siema wie ktoś może gdzie moge dopaść filmy zamieszczone na stronce www.schnazzy.com???niestety ze stronki nie moge ich coś pobrać

Czy ktoś pamięta tytuł bajki. Kilka (kilkanaście) lat temu TVP wyświtlała bajke p.t. "Strachy na lachy". Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji na jej temat. Zależy mi np. na oryginalnym jej tytule, może gdzieś w sieci można ją kupiś... Z góry dziękuje za info.

Film "Piła" obejrzałem juz dawno i uważam, że ten film jest genialny.
Druga część nie była tak świetna (moim zdaniem) ja częśc pierwsza ale również powala ... (jak takie filmy można nakręcić ??). Kompletnie się nie spodziewałem, że tak może się zakończyć !! (i o to właśnie w tym filmie chodzi :]). A co do trzeciej...

więcej