Czy ma ktos z was ten serial bardzo mi na nim zalezy bede bardzo wdzieczy jezeli ktos mi pomoze moze jakis link skad mozna sciagnać ??!!
wiem o nim tylko tyle "Historia opowiada o rodzinie kanibali w której co roku na wigilie piękna pani przyprowadza niczego nie świadomego narzeczonego żeby go zjeść na kolację.
Jest to film mniej więcej z okresu lat 1980-90.". dokładnie tylko tyle mi o nim poiwedziano a film jest pilnie poszukiwany. mam nadzieję że...
musze powiedziec ze bardzo chetnie obejrzalbym filmy na podstawie gier takich jak :
- Tom Clancy's Splinter Cell
- Hitman: The Silent Assassin
- Max Payne
zastanawiam sie tylko nad tym kto moglby odegrac glowne role... Hitmana moze Jason Statham, Payne to moglby byc Christian Bale albo Michael Madsen... sam nie...
Czy może ktoś zna jakieś jakieś filmy, że jak się je obejrzy nie będzie można normalnie myśleć ... :D (wiecie chyba co mam na myśli) ... !!
Jeśli ktoś je posiada proszę o kontakt!!
z tym drugim filmem to mogłabym się pokusić o zrobienie napisów [ale czasu brak], ale z tym pierwszym to jakby nie patrzeć chyba nie dam rady z niemieckeigo przetłumaczyc:)
Interesuje mnie Wasza opinia na temat najlepszych filmów wojennych lub ających cos wspólnego z militaryzmem ?? :) Jest ich dośc sporo wg mnie "Czas Apokalipsy" i "Szeregowiec Ryan" to bardzo dobre kino, ale również "Cienka czerwona linia" jest niczego sobie :)
przed chwilą leciał na polsacie dokument o współczesnych neonezistach wiedziałam że nie będę obojętna na tą treść(jak zawsze zresztą) chciałabym zapytać was polskich inteligentnych wrarzliwych ludzi (bo takimi napewno jesteście skoro interesujecie się flimową sztuką) co wy myślicie na ten temat nie ważne z jakiego...
Witam, kto wie co wczoraj za film leciał na TMT po 23.00, w programie wyczytałem ze to był Dogtown ale po 1.to leciało w sobote po 2. to nie ten film :) Ten film prod. USA raczej, lata 90, 5 studentów ASP mieszka razem ze sobą, ciągle imprezują, jeden nadal tęski za swoją byłą drugi nie ma szcześcia na miłość, trzeci...
więcej