Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czasami mam tak że po kliknięciu na "wyślij" pojawia sie biała strona, a komentarz nie został wysłany :/ cofanie i ponowne klikniecie wyslij nic nie daje :|

chciałabym dodać film, którego nie ma obecnie w Filmweb'ie. Jak to zrobić?

Cześć :) Znacie może jakieś fajne horrory na których mozna by się "troche" wystraszyć wieczorkiem przy zgaszonym swietle heheh ... :) ?? Z góry dzieki za odpowiedź :)

Hejka! Od pewnego czasu czasu powoli zakochuje sie kinie azjatyckim. Wszystko chyba zaczelo sie od anime a pozniej serii Ring ... dla mnie rpadukcje jak OldBoy, Cashhern, Ichi the Killer, Inffernal affair, The tale of two sisters, avalon, Versus, Isle etc etc etc sa po prostu genialne, ale powoli brakuje mi czegos...

witam serdecznie wiem ze to jest innego typu forum ale mam do zaoferowania panstwu ok 250 tytułów filmow DVD-wszystkie sa w stanie idealnym trzymalem je w duzym albumie na 480 plyt!!zblizaja sie swieta a potem sylwester a ja sie ucze wiec nie mam kiedy sobie dorobic i przez to musze wysprzedac wszysprzedac wszystkie...

więcej

moj poprzedni post był podobny ale teraz pytam o filmy które przypominaja tematyke Dungeons and dragons 2,ziemiomorze a nawet trylogie władcy pierscieni.dzieki

no wlasnie czy ktos moze polecic mi podobne film tj king arthur,troja za wszelkie sugestie bede bardzo wdzieczna

kto sie ze mna zadza zeby powstala 2 czesc tego kultowego filmu???? reka do gory :):):)

hej mam pytanie
kiedyś chyba na polsacie oglądałam taki film, w którym:
do małego miasteczka przybyła dziewczyna ok.18-20 lat chyba która twierdziła że jest dziewczyną która mieszkała w tym miasteczku całe życie... Jednak owa dziewczyna nie żyła wtedy chyba od roku, jednak jej rodzice myśleli że odzyskali córkę i...

więcej

Mam prosby czy mozecie napisac mi tytuły filmów które chociaz troche przypominaja-królestwo niebieskie,troje,króla artura z góry dzieki.