Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy bedzie woja światów z lektorem czy tylko z napisami?? Prosze o odpowiedz

Czy będzie w naszym filmowym kraju premiera kinowa "Gambitu Tureckiego" i "Radcy Stanu" wg prozy Borysa Akunina?

Jestem tu może od miesiąca więc mam 2 pytanka:
1.Jak mozna zgłosic propozycje zmiany zdjęcia jakiejś gwiazdy lub plakatu filmu (za co później można otrzymać punkty)?

2.Chciałbym wiedzieć skąd można brać e-maile od uzytkowników www.filmweb.pl bo od jakiegos czasu otrzymuje maile w związku z tym,że ktoś zabrał głos w...

więcej

1.Belfegor upiór Luwru
2.eXisTenz
3.i pewnie jeszcze bym znalazł kilka "genialnych" propozycji...

Czy wolicie klasyczny wygląd filmów animowanych jak np "Piękna i Bestia", czy obecnie dominujące animacji komputerowe jak "Roboty"???

Oglądałem go kiedys dawno moze z 5 lat albo i wiecej. A mianowice był tam bohater który zabijał osoby opętane przez jakiegos demona bądź diabła uderzeniem z pięsci na którą miał założoną kolczugę z 3 kolcami albo 1 na końcu pięsci. Gdy zabijał te osoby uderzeniem w tył szyi uwalniał je od tego demona...

robię prezentację z polskiego dot. postawy współczesnego bohatera lit i film w obliczu ŚMIERCI
Czy moglibyście podać mi kilka tytułów książek, artykułów, wierszy i oczywiście filmów na ten temat. Jak narazie postanowiłam zająć się: "Matadorem" Almodovara, "Johnny poszedł na wojnę", "W stonę morza", "Filadelfia", "Smak...

więcej

Słuchałem ściezki do Marzyciela, do Constantine'a są to ścieżki symfoniczne. Utwory porywają swoją złożonością i przekazem. Czy jest ktoś w stanie polecić mi jeszcze jakies symfoniczne ścieżki dźwiękowe ?

czy mozecie podac mi tytul norweskiego filmu o dwoch facetach,ktorzy uciekli z zakladu psychiatrycznego,wydaje mi sie,ze pokazywali go moze 2 lata temu,podobno bardzo dobry film.dzieki!

czy pamietacie jakiegos rezysera z wasem??? ja pamietam np. Roob Cohen, ktory jest swietnym rezyserem