Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Leci bardzo czesto w filmach , najczesciej romantycznych , taka jakby ballada ref. jest taki : Love hurts...Love hurts... (nie jestem dobry z angielskiego) jesli znacie powiedzcie , gosciu w t tym uworze ma zajebisty głos , specyficzny . dzieki

Ktoż zna tytuł.

użytkownik usunięty

Mam pytanie. Jak byłem mały to ogladałem taki film, faceta zaatakowała grupa bandytów. Troche go pobili i gdy upadł na ziemie, to tważą upadł na takie kółko i przyczepiło mu ono się do tważy. Z tego kółka wylała się taka ciecz ( jak smoła) i zalała go. Następnie zmienił się w takiego woja ( coś jak power rangers )....

więcej

ja osobiscie wole lektora bo i słysze prawdziwe głosy aktorów i niemusze czytac napisów!

Napiszcie jaki waszym zdaniem jest najgorszy film jaki w życiu widzieliście

Poszukuję filmu "Lambada", ale nie tego, który jest tutaj opisany, tylko inną wersję. Film opowiada o "księżniczce" mieszkającej z rodziną w lesie w Brazylii. Pewnego dnia musi ona wyjechać do miasta i tam poznaje chłopaka i się w nim zakochuje. Ma ktoś ten film??? Plisss dajcie znać....

Szukam tytułu filmu klasy B film tv, kilkakrotnie w telewizji , fabuła zaczyna sie od historii lekarza karetki pogotowia który pracuje własnie w niej za niesubordynacje i niekonwencjonalną prace medyczną, ratując życie np. jest w stanie wbic igłę w serce osierdzie w pedzącej karetce, jego nastepną akcją jest ta w...

Czy ktos wie moze cos na temat trzeciego sezonu tego serialu. I czy bedzie ona leciala w tv ?? Prosze o odpowiedz:)

Macie jakieś ulubione soundtracki? Jakie - waszym zdaniem - są najlepsze partytury napisane do filmów? Oto moje propozycje:
1. "Braveheart" - James Horner
2. "The Thin Red Line" - Hans Zimmer
3. "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" - Howard Shore
4. "Aliens" - James Horner
5. "Solaris" - Cliff...

Uwielbiam filmy, w których dorosły albo stary bohater przenosi się we wspomnieniach w lata swojego dzieciństwa albo młodości. Do moich ulubionych należą "Stań przy mnie" oraz "Dawno temu w Ameryce". Czy możecie podać mi tytuły innych filmów o podobnej tematyce? Z góry dziękuję.

Witam.

Zna ktoś może jakąś stronke oprócz oficjalnej dot. Oscarów, kto w danym roku za co dostał Oscara, jak i z poprzednich lat, na oficjalnej stronie jakoś nie umiem znalezc, jakby ktoś miał proszę pisać z góry dziękuję.

Pozdrawiam.