poszukiwane są starsze filmy wojenne z lat 60 i 70 (POLSKIE)
zastanawiam się czy można gdzieś kupić (DVD ; VCD) ???
do EMPIKU już zaglądałem
Zastanawiam się, nad starszymi fimami i przypominały mi się różne kadry z różnych filmów. I sobie pomyslałam jakie są wasze ulubione sceny, kadry i z jakich filmów? :)
POszukuję Mini-serialu "Desperacja" na podstawie powieści Stephena Kinga. Czy ktoś wie może gdzie możńa go ściągnąć!!!
Poszukuje filmów o tematyce hip-hopowej (ale tylko muzyka). Nie chodzi mi o filmy w których grają raperzy, znaczy mogą grać, ale zeby to były filmy dokumentalne. Mogą być trasy koncertowe jak np. Up in smoke, Backstage itp.
Interesuje mnie taka właśnie kwestia, jaka część z Was śledzi na bierząco premiery, najnowsze newsy etc i zajmuje się tym chcąc być trendy, bądź po prostu, może nie lubicie staroci i takie tam. Ja osobiście skupiam się na przeszukiwaniu zasobów kinematografii w poszukiwaniu perełek, klasyków, pewniaków... Skutkiem tego...
więcejWitam wszystkich! Mam wielka prośbe. Czy mógłby mi ktoś znaleź okładke DVD do klątwy ju-on i do ju-on 2. Będe dozgonnie wdzięczny. Pozdro.
Film opowiada o 3 przyjacielach, którzy byli bardzo leniwi i ciągle by tylko palili zioło aż w końcu jednego z nich spotyka nieszczęście. Jego ręka jest pod władaniem innych i zabija innych zaczynając od swoicyh rodziców. Ja mam go zapisanego jako przeklęta ręka ale nigdzie tego nie mogę znaleść. Znacie może tytuł??