Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ci czterej kolesie są na medal.Bill jest śliczny i przy tym ma ładny głos;)Ich piosenki są zajebiste jednym słowem. I Ci którzy ściemniają, że ich znają osobiście i że pojadą z nimi w trasę koncertową i takie inne
podobne ściemy są fałszywe do najdrobniejszego szczegółu:(Myśle, że ludzie którzy tak piszą są...

w jakich filmach (poza "Fight club"em czy "Pięknym umysłem", który podchodzi pod tę chorobę) mamy do czynienia z rozdwojeniem osobowości?

witam:) czy zna moze ktos tylul do takiego filmu:
film pokazuje zycie zwariowanego radiowego spikera czy moderatora (nie wiem jak to nazwac) w jednej ze scen jest pokazane jak kocha sie z laska (a jest zonaty) i puszcza to na zywo w radiu.Koles w filmie ma dlugie krecone czarne wlosy (ala afro) dlugi garaby nos, jest...

więcej

Morgan Freeman mówi na końcu zza kadru: "Ernest Hemingway powiedział: Swiat to fajne miejsce, warto niego walczyć. Zgadzam sie z tym drugim.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dzisiaj byłam właśnie na 4 części HP. Jestem bardzo zaskoczona niektórymi scenami...Znaczy poprostu koło mnie siedziało pięcioletnie dziecko i ze zdziwieniem przyglało się ekranowi. Np. scena w łazience z Płaczącą Martą jest ekhm...z pewnym podtekstem...:/ Napiszcie co o tym myslicie!

Pilnie poszukuję tego filmu. Zależy mi, pomocy! Z góry wiekie dzięki. Odp proszę przesyłać na maila: camilospl@hotmail.com lub na GG: 4740706. Pozdrawiam!!

witam wszystkich. Mam małe pytanko, czy ktoś z was nie kojarzy może jakiegoś filmu, gdzie bohater czyni / chce / naucza dobra i go za to mordują, ewentualnie ostro katują. Szukam poprostu propozycji filmowej do mojego tematu maturalnego i nie umiem wybrać trzeciego filmu (chcialbym miec trzy). Generalnie mój temat to...

więcej

WIE KTOS JAK ZROBIC ZEBY NIE PRZYCHODZILO MI NA MAILA PO 50 MAILI Z TEJ STRONY??????????

koniec filmu wygląda tak:facet opętany przez demona jedzie do opuszczonego domu aby go odpędzić.Musi być pustkowie aby demon nie mógł na nikogo przejść.Okazało się ,że w pobliżu był kot, w którego demon wszedł i tak się kończy fim.Nic więcej nie pamiętam ale jeśli ktoś zna tytuł będzę bardzo wdzięczny.Dzięki