Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wiam wszystkich! Mam wielkie pytanie. Jakim filmom które obejżeliście w tym roku dalibyście wasze własne Oscary?
Tylko w Trzech kategoriach:
-Najlepszy Film
-Najlepsza Rola Męska
-Najlepsza Rola Kobieca

moze to nie zupelnie jest zwiazane z filmami, ale potrzebuje pomocy. niedawno tomasz adamek walczyl w niemczech z urlichem.wygral.mam pytanko przy jakiej piosence wychodzil polak z gory dziekuje

pomozcie bardzo mi na nim zalezy. akcja dzieje sie najprawdopodobniej na wegrzech. szkola dla dziewczat, posag zwany abigeil

Co myślicie na temat kina japońskiego, a szczególnie horrorów choć nie tylko? Które filmy japońskie uważacie za warte obejrzenia?

ogladalem jakies 2 lata temu film,w ktorym pokłócony z synem ojciec budowal dom,ale zmarl przed jego ukonczeniem..pamietam,ze dom byl drewniany:Dpomozcie mi,to wazne:Ddzieki..myslalem,ze tytul tego filmu to DOM,ale tu nie ma podobnego scenariusza pod tym tytulem...z gory dzieki

od kumpla wziełem film Piła 2 jest on w formacie vcd odpalam go i pokazuje tylko 16 minut filmu. u niego jest ok, a ja nie moge obejzec bo na 16 minucie napisy staja a film leci dalej. Ktoś wie jak temu zaradzić proszę o pomoc!

Jesli ktos ma to prosze niech sie odezwie
gg - 6048737
tlen - sub21@tlen.pl
email - vikus@neostrada.pl

Jak oceniacie adapatcje dzieł Szekspira? Jakie dla filmy najbardziej a jakie najmniej, w ktorych rezyser chcial pokazac cos innego???, chodzi mi glownie o "Hamleta"

ja lubie filmy, ktore pozostaja w glowie dlugo po zakonczeniu ogladnia.te ktore maja to "cos" np. "requiem dla snu", "kumple","podziemny krag","skazani na shawshank',"efekt motyla", "old boy","sim city"," misato gniewu"

Komu podobał sie serial Miami Vice. Czy nowy film Mann'a dorówna kultowemu serialowi? Czy Farrell i Fox pasuja na następców Johnsona i Thomasa?