Wiam wszystkich! Mam wielkie pytanie. Jakim filmom które obejżeliście w tym roku dalibyście wasze własne Oscary?
Tylko w Trzech kategoriach:
-Najlepszy Film
-Najlepsza Rola Męska
-Najlepsza Rola Kobieca
moze to nie zupelnie jest zwiazane z filmami, ale potrzebuje pomocy. niedawno tomasz adamek walczyl w niemczech z urlichem.wygral.mam pytanko przy jakiej piosence wychodzil polak z gory dziekuje
pomozcie bardzo mi na nim zalezy. akcja dzieje sie najprawdopodobniej na wegrzech. szkola dla dziewczat, posag zwany abigeil
Co myślicie na temat kina japońskiego, a szczególnie horrorów choć nie tylko? Które filmy japońskie uważacie za warte obejrzenia?
ogladalem jakies 2 lata temu film,w ktorym pokłócony z synem ojciec budowal dom,ale zmarl przed jego ukonczeniem..pamietam,ze dom byl drewniany:Dpomozcie mi,to wazne:Ddzieki..myslalem,ze tytul tego filmu to DOM,ale tu nie ma podobnego scenariusza pod tym tytulem...z gory dzieki
od kumpla wziełem film Piła 2 jest on w formacie vcd odpalam go i pokazuje tylko 16 minut filmu. u niego jest ok, a ja nie moge obejzec bo na 16 minucie napisy staja a film leci dalej. Ktoś wie jak temu zaradzić proszę o pomoc!
Jesli ktos ma to prosze niech sie odezwie
gg - 6048737
tlen - sub21@tlen.pl
email - vikus@neostrada.pl
Jak oceniacie adapatcje dzieł Szekspira? Jakie dla filmy najbardziej a jakie najmniej, w ktorych rezyser chcial pokazac cos innego???, chodzi mi glownie o "Hamleta"
ja lubie filmy, ktore pozostaja w glowie dlugo po zakonczeniu ogladnia.te ktore maja to "cos" np. "requiem dla snu", "kumple","podziemny krag","skazani na shawshank',"efekt motyla", "old boy","sim city"," misato gniewu"