siema,ogolnie to se tak przypomnialem teraz pewna reklame co leciala w zeszlym roku:Dhehe...to byla rekalama nowego vw golfa:Dto byla reklama w ktorej bym John lennon,einstein itp:Di taka fajna pioseneczka leciala:Dktos pamieta??hehe:Dmoge sie za to odwdzieczyc znajomoscia autora piosenki do reklamy sony-tej z...
Kiedyś widziałam reklamę takiego jednego filmu i ostatnio strasznie mi sie nudzi chaialabym go zobaczyć. W filmie wystepuje chlopak i dziewczyna i oni od najmlodszych lat dają sobie wyzwania ( od najprostszych) i za kazdym razem rzucają takim okrągłym czymś to jest chyba francuski film. W zwiastunie jest wyzwanieze ta...
więcejOstatnio z jakąś gazetą kupiłam dvd "Baśnie z 1001 nocy" z Dougray'em Scottem, które bardzo lubię. Do tej gazety był też dołączony film "Królowa śniegu" - myslałam że to jakiś szajs, ale mile i totalnie się zawiodłam. Naprawdę dobrze było obejrzeć taką wersję baśni Andersena, przed świętami mogłam powrócić na moment w...
więcej
Zapomniałem tytułu filmu.
Pewna grupa więźniów leci gdzieś samolotem. Jeden z więźniów- murzyn chce wyjść do toalety. Gdy już w niej jest z uchwytu na papier toaletowy wyciąga części, z których składa jakąś małą broń. Wychodząc z toalety strzela w samolot, poczym samolot wpada do morza. Tylko jemu z więźniów udało...
Bo mi nie.Najpierw zacinało a teraz nie ma sygnału.A fajny horror Ciemność leci !!!Prosze odpowiedzcie
jak tak się plebiscytowo nam ostatnio zrobiło w związku z końcem roku, więc pomyślałem, że się przyłączę:)Żeby się nie powtarzać możemy wybierzemy najlepszy film (sequel bądź prequel), ale w całej historii!!czekam na Wasze opinie!!
Ponieważ koniec roku już za pasem czas na podsumowanie roku.Jaki waszym zdaniem film/serial powinien nosić miano najlepszego??Ja mam kilka pozycji Crash-miasto gniewu,Człowiek Ringu,Sin City,Peter Sellers: życie i śmierć", " Komornik" i serial Rome.Co do najgorszych to napewno "Kingdom of Heaven",Descent,Cursed,Dark...
więcej