Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedy ktoś pyta Cię o ulubiony film to czasem ciężko jest wymienić pięc, a co dopiero jeden. Ja chcę was zapytać o ulubione sceny. Czasem film jest do niczego oprócz jednej sceny, która wydaje wam się majstersztykiem. Wymiencie sceny z filmów, które wywarły na was wielkie wrażenie, wcisneły w fotel, zdziwiły, może...

ps. nie interesują mnie filmy o Ziomkach Hip-Hopowych i te sprawy:) ale w zasadzie wszystko się przyda:)
dziękuję za każdą pomoc:)
pozdrowionka:)

Zapraszam wszystkich fanów grupy QUEEN ( i nie tylko ) do odpowiedzi na pytanie: Który teledysk Queen podobał sie wam najbardziej?????

Ktora zdaniem was para stary-młody była najlepsza: przykład Al Pacino- Colin Farrell "Rekrut", Robert De Niro- Edward Burns "15 minut", Jean Reno- Vincent Cassell "Purpurowe rzeki" itp

Szukałem tego tematu w historii forum ale było albo puste albo wogóle ich nie było.Proszę więc o jakąś pomoc w poszukiwaniach odpowiednich tytułów.

Poszukuje dobrych filmów związanych z koszykówką, hokejem, Footballem amerykańskim i baseballem. Proszę o pomoc.

Jaki dotąd najlepszy zwiastun filmu widzieliście? Mi osobiście podobał się zwiastun filmu Gladiator

Jakiś czas temu - miesiąc albo dwa temu - przeglądałam zapowiedzi na tej stronie i wpadł mi w oko pewien film fantastyczno-naukowy. Niestety nie pamiętam tytułu, ale głownym wątkiem były podróże w czasie, które w przyszłości stały się możliwe i zostały wykorzystane jako rozrywka, ale tylko według ścisłych zasad, które...

więcej

Pewnie takich tematów było już sporo ale nie mogę ich znaleźć.Chodzi o czata a konkretnie o "Wybrany nick jest używany lub zawiera niedozwolone znaki aby skorzystać z chata wybierz inny".I co dalej?

Moim zdaniem alternatywne zakończenie bylo lepsze, wielbiciele tego filmu piszcie, jestem ciekawy waszego zdania...