Słuchajcie jak można zmienic zdjęcia z filmu lub aktora żeby dostać te punkty i gdzie można napisać recenzje z filmu?
Poszukuję film Bandits Vs. Samurai (Kumokiri nizaemon) reżyser Hideo Gosha, Japonia 1978. Miłośnicy samurajskich filmów odezwijcie się!
Witam! Sprawa jak w temacie. Bardzo chcialem odnaleźć pewien film o tematyce wojennej. Opowiada o kompanii żołnierzy amerykańskich, ktorzy znajdują sie na terenie Niemiec. Akcja dzieje się w zimie. W pewnych okolicznosciach oddział żołnierzy niemieckich 'zaprzyjaźnia' sie z amerykanami. Wymieniają wzajemne prezenty...
Uwielbiam tych reżyserów i chciałbym obejrzeć jak najwięcej ich filmów. W swojej kolekcji mam następujące tytuły De Palmy: "Świadek mimo woli", "Człowiek z blizną", "Cześć, mamo!", "Femme Fatale", "Oczy wężą", "Misja na Marsa" i "Życie Carlita". Z Hitchcocka posiadam: "Psychoza", "Starsza pani znika", "Nieznajomi z...
Witam. Ten film leciał w TV na kanale 1 lub 2 jakieś 4-5 lat temu. Opowiada on historię radzieckiego posterunku wosjkowego położonego gdzieś na granicy jednej z republik (chyba Czeczenii). Nie wdziałem tego filmu ale opowiadali mi,że jest tam istotny motyw, w którym to radzieccy żołnierze korzystają z usług miejscowych...
więcejChciałabym kupić Nightmare Before Christmas Tima Burtona, najlepiej w wersji oryginalnej z polskimi napisami... Czy ktoś wie gdzie to cudo można nabyć??? (cena nie gra roli) Z góry dziex za jakiekolwiek informacje! Pozdróffffka - Kaileena
moze ktos z was ma jakis scenariusz filmowy, jakikolwiek - 5 min. etiude, cos wiekszego....???? jesli tak to przeslijcie mi go, a moze powstanie z niego jakis film zwol@op.pl
Ratunku.Jaki tytuł nosi film nakręcony na podstawie książki PAULLINE SIMONS-Jeździec miedziany.Szukałam wszędzie i nic.
Mam kilka pytań dotyczacych weryfikacji.
1. Kto moze zostac weryfikatorem?
2. Ilu ich jest?
3. Co trzeba zrobić żeby nim zostać?
4. Czy w polu źródło, muszę wpisać link do miejsca gdzie weryfikator bedzie to mogl sprawdzić? (dla mnie jedynym źródłem w wielu przypadkach jest sam film, i szukanie jakiegoś innego...