Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wg was podstawowym problemem polskiej produkcji filmowej są niedostateczne środki finansowe? Czy to tylko pieniądze stanowią blokadę przed rozwojem wielkich produkcji w Polsce?

Jak dla mnie to śmierć kolesia pociętego mieczem samurajskim w "Pulp Fiction"

czy w necie jest jakas stronka z scenariuszami filmowymi????

Kiedyś ogladałem zajefajny film i nie mogę go sobie przypomnieć. Wyraziste w tym filmie było to iż gdy ci ludze dawali sobe w żyłe było zbilzenie na oczy i pokazane poszeżające się żrenice. Najbardzej potrzebuje tej zajebistej ścieżki dzwiękowej jaką w tym wykozystali co to może być za film ??

nie chce mi sie samemu isd do kina, więc jeśli jakaś miła i uśmiechnięta dziewczyna ma ochotę to zapraszam na napewno niezly film : Kraina obfitości Wendersa :)
dzanusz@op.pl

Czy ktos zna jakies programy do obrobki obrazu (tzn. zeby mozna bylo np wyciac fragmen filmu i wmontowac go w innym miejscu)? Musza tez obslugiwac formaty kamer cyfrowych.

Mam 2 pytania:
1.Jak mozna zmienic (zaproponowac zmiane) zdjecia jakiejs gwiazdy filmowej za co mozna otrzymac punkty?
2.Jeśli dostaje listy od niektórych z Was na swojego maila to ciekawi mnie skąd można wziąć maila do poszczególnych uzytkowników (do Was)?

Na pewno wielu z was widzialo ten film. A teraz spojrzyjcie na to dzielo w troszke inny sposób. Kardynał Roark - ojciec rydzyk, Senator Roark - Andrzej Lepper. Zastanowcie sie nad tym. Ja czekam na polskiego odpowiednika Marva ;)

czy ktos kojarzy moze film z konca lat 80 (lub poczatku 90) o mezczyznach ogarnietych obsesja na punckie rozkladu?
przez caly film przewijaja sie watki rozpadu od delikatnej sugestii gnijacego jablka, az po ostateczne zepsucie sie cial bohaterow

Chciałąm się dowiedzieć jaki jest wasz ulubiony horror, taki wiecie kiltowy do którego mozecie wracać cały czas. ;)