Czy wg was podstawowym problemem polskiej produkcji filmowej są niedostateczne środki finansowe? Czy to tylko pieniądze stanowią blokadę przed rozwojem wielkich produkcji w Polsce?
Kiedyś ogladałem zajefajny film i nie mogę go sobie przypomnieć. Wyraziste w tym filmie było to iż gdy ci ludze dawali sobe w żyłe było zbilzenie na oczy i pokazane poszeżające się żrenice. Najbardzej potrzebuje tej zajebistej ścieżki dzwiękowej jaką w tym wykozystali co to może być za film ??
nie chce mi sie samemu isd do kina, więc jeśli jakaś miła i uśmiechnięta dziewczyna ma ochotę to zapraszam na napewno niezly film : Kraina obfitości Wendersa :)
dzanusz@op.pl
Czy ktos zna jakies programy do obrobki obrazu (tzn. zeby mozna bylo np wyciac fragmen filmu i wmontowac go w innym miejscu)? Musza tez obslugiwac formaty kamer cyfrowych.
Mam 2 pytania:
1.Jak mozna zmienic (zaproponowac zmiane) zdjecia jakiejs gwiazdy filmowej za co mozna otrzymac punkty?
2.Jeśli dostaje listy od niektórych z Was na swojego maila to ciekawi mnie skąd można wziąć maila do poszczególnych uzytkowników (do Was)?
Na pewno wielu z was widzialo ten film. A teraz spojrzyjcie na to dzielo w troszke inny sposób. Kardynał Roark - ojciec rydzyk, Senator Roark - Andrzej Lepper. Zastanowcie sie nad tym. Ja czekam na polskiego odpowiednika Marva ;)
czy ktos kojarzy moze film z konca lat 80 (lub poczatku 90) o mezczyznach ogarnietych obsesja na punckie rozkladu?
przez caly film przewijaja sie watki rozpadu od delikatnej sugestii gnijacego jablka, az po ostateczne zepsucie sie cial bohaterow