Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słuchajcie jak można zmienic zdjęcia z filmu lub aktora żeby dostać te punkty i gdzie można napisać recenzje z filmu?

Poszukuję film Bandits Vs. Samurai (Kumokiri nizaemon) reżyser Hideo Gosha, Japonia 1978. Miłośnicy samurajskich filmów odezwijcie się!

Nie wie ktos,czy mozna go kupic na plycie, moze jakis divx? Bede wdzieczny za info archuit@yahoo.fr

Witam! Sprawa jak w temacie. Bardzo chcialem odnaleźć pewien film o tematyce wojennej. Opowiada o kompanii żołnierzy amerykańskich, ktorzy znajdują sie na terenie Niemiec. Akcja dzieje się w zimie. W pewnych okolicznosciach oddział żołnierzy niemieckich 'zaprzyjaźnia' sie z amerykanami. Wymieniają wzajemne prezenty...

Uwielbiam tych reżyserów i chciałbym obejrzeć jak najwięcej ich filmów. W swojej kolekcji mam następujące tytuły De Palmy: "Świadek mimo woli", "Człowiek z blizną", "Cześć, mamo!", "Femme Fatale", "Oczy wężą", "Misja na Marsa" i "Życie Carlita". Z Hitchcocka posiadam: "Psychoza", "Starsza pani znika", "Nieznajomi z...

Witam. Ten film leciał w TV na kanale 1 lub 2 jakieś 4-5 lat temu. Opowiada on historię radzieckiego posterunku wosjkowego położonego gdzieś na granicy jednej z republik (chyba Czeczenii). Nie wdziałem tego filmu ale opowiadali mi,że jest tam istotny motyw, w którym to radzieccy żołnierze korzystają z usług miejscowych...

więcej

Chciałabym kupić Nightmare Before Christmas Tima Burtona, najlepiej w wersji oryginalnej z polskimi napisami... Czy ktoś wie gdzie to cudo można nabyć??? (cena nie gra roli) Z góry dziex za jakiekolwiek informacje! Pozdróffffka - Kaileena

moze ktos z was ma jakis scenariusz filmowy, jakikolwiek - 5 min. etiude, cos wiekszego....???? jesli tak to przeslijcie mi go, a moze powstanie z niego jakis film zwol@op.pl

Ratunku.Jaki tytuł nosi film nakręcony na podstawie książki PAULLINE SIMONS-Jeździec miedziany.Szukałam wszędzie i nic.

Mam kilka pytań dotyczacych weryfikacji.
1. Kto moze zostac weryfikatorem?
2. Ilu ich jest?
3. Co trzeba zrobić żeby nim zostać?
4. Czy w polu źródło, muszę wpisać link do miejsca gdzie weryfikator bedzie to mogl sprawdzić? (dla mnie jedynym źródłem w wielu przypadkach jest sam film, i szukanie jakiegoś innego...

więcej