Kto moze mi powiedziec o co chodzi z numerkami? Już drugi raz weryfikator każe mi "POWPISYWAĆ NUMERKI WG IMDB"??????. Można jasniej bonic nie kapuje. I jeszcze jeden problem Weryfikator każe mi tłumaczyc wszystkie role z Angilekiego!! Wiele razy widac ze w filmach sa nieprzetlumaczone role a on mi kaze tlumaczyc choc...
więcejnie jest związane z filmami, ale dla mnie ważne. W MTV widziałam fajną piosenkę śpiewaną po włosku przez Włocha i jakiegoś rapera. Bardzo mi się podoba tylko że nie pamiętam ani ich imion, ani tytułu. Przypomina mi się jedynie, że tytuł zaczynał się na literkę ''f''.
Gdybyś cie mogli zagrać w jakimś filmie, to jaki był by ten film, i jaką postać chcielibyście zagrać?
ja chciałabym być:
zabójcą w horrorze ;)
jakąś 'mafiozką' w filmie gangsterskim
lub piratem, w przygodówce typu "Piraci z Karaibów"
witajcie szukam filmu dosyc starego ;) ogladalem go za dzieciaka, tytulu nie pamietam ale chodzilo w nim o dzien 32 pazdziernika ktory niby co iles tam tysiecy lat odbywa sie i wtedy dzieja sie zle rzeczy :P chodzilo o jakiegos czarnoksieznika, ale napewno to nie jest to: http://www.imdb.com/title/tt0104855/...
Zastanówciew się,ile filmów jest opartych na książkach!!Jeśli znacie jakieś przykłady to je podajcie!Oto moje:
Harry Potter,Władca Pięrścieni,Czekolada,Pamiętnik Księżniczki,W Pustyni i w Puszczy,noi filmy na podstawie bajek no wiecie
szukam filmów opowiadających o genialnych szaleńcach lub jeśli ktoś woli- szalonych geniuszach.. związek między nimi, związek miedzy życiem autora a jego dziełem..
Czy znacie takie filmy?
Jakie są dla was najlepsze horrory science-fiction.Ale uwaga chodzi mi bardziej o horrory z tych mniej znanych bo o takie klasyki jak Alien czy Predator to znam i doceniam, a chcialbym jeszce by byscie skupili sie najbardzej na latach 60'tych do połowy 90'tych, więc nie wymieniajcie ich. Dzieki z każdy film trzymajcie...
więcejwie ktos kto wykonuje piosenke z "podrozy przedślubnnej"...leci ona pod koniec...to jest taka melodyjka na fortepianie....wtedy panna mloda jest na balokonie a ben na dole i tak an siebie patrzą...prosze o pomoc bo nie moge tego nigdzie znaleźć!!!
Mam pace maturalną na taki temat i potrzebuje tytuły filmów, w których jest ukazana przyszłość: zła, dobra jak będzie wyglądał świat, miasta itp. Mam już takie: „Wehikuł czasu”, „Mad Max”, „Wodny świat”, „Ostatni brzeg”, ale jest ich dużo więcej, gdyby wam coś przyszło na...
więcej