witam,
szukam jednego filmu - mniej wiecej jak w tytule (o ile dobrze pamietam, bo widzialem to z 15 lat temu).
mysle, ze w roli glownej gral olbrychski. historia klasaczna - jak w aktualnym broken flowers lub don't come knocking: bohaterowie
piekni i mlodzi, nie decyduja sie jednak byc ze soba, choc sie...
witam,
szukam jednego filmu - mniej wiecej jak w tytule (o ile dobrze pamietam, bo widzialem to z 15 lat temu).
mysle, ze w roli glownej gral olbrychski. historia klasaczna - jak w aktualnym broken flowers lub don't come knocking: bohaterowie
piekni i mlodzi, nie decyduja sie jednak byc ze soba, choc sie kochaja....
Czy mógł by mi ktoś powiedzieć kiedy będzie premiera drugiej części Karola. Gdzieś widziałem zapowiedź ale nie wiem gdzie. Dzięki.
Niedwno weszłam na tą stronę(moja siostra mnie zaraziła)i stwierdziłam, iż ta srona jest super i właśnie dlatego sie zarejestrowałam, do niedwna(dzisiaj rano) nawet nie wiedziałam jak dodać film do ulubionych ale juz wiem :) no i z czasem moze jakis punkt zdobędę ;) dobra paapap
Ten temat jest już...na temat :)
Dla wszystkich którzy interesują się box-officem, liczbą widzów w kinie, cyferkami i statystykami.
Dla tych, których to kręci mam propozycję. Wytypujcie hity 2006 roku. Jaki film waszym zdaniem okaże się hitem? Ilu zbierze widzów? Oszacujcie. Pod koniec 2006 będziecie mogli sprawdzić...
Seriale stanowią pewną alternatywę. Jeżeli nie możemy,nie chcemy oglądać filmów to zawsze pozostają jeszcze seriale (albo książki :)). Nie są one może aż tak ważne(przynajmniej dla mnie) jak filmy-w pewnym sensie jest to gorsza wersja filmów. Mniej spójna, mniej interesująca i mniej logiczna. Jest jednak kilka na...
No więc:
Jeżeli zaóważyliście że np. w czasie gdy Frodo i Sam idą przez pola, a po niebi lata samolor, to napiszcie to właśnie tutaj :d
Wszystkie wtopy filmowe, wszystkie niejasności.. No i to co was najbardziej rozbawiło w tych wtopach :))
Dzis w GW:
"W miasteczku mieszkają poszukiwacze złota. Spokój społeczności zostaje zakłócony, kiedy przyjeżdża obcy i przywozi ze sobą poszukiwanego, za którego głowę wyznaczono nagrodę. W tej roli Uklański wymyślił sobie samego Vala Kilmera. Popularny aktor wprawdzie nie pojawi się w Pieczyskach, ale jest tu jego......