Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chciałam sie dowiedziec jaki jest ten film?czy mozna zabrac na niego male dziecko? sa jakies sceny łózkowe,intymne i gołe latajace babki w tym filmie:)? czy jest bez takich scen pikatnych? bo czasem strach zabrac mlodszych na komedie:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy ktoś z Was zna tytuł lub jest w posiadaniu filmu dok. o wycieczce do Paryża, którego bohaterowie łudząco przypominają postaci z "Rejsu".
Nie chodzi tu oczywiście o ciąg dalszy dzieła Piwowskiego, ale o ukazanie różnych indywidualności w ich naturalnym zachowaniu.
Było to tak komiczne widowisko, że śmiało można...

więcej

Peter Jackson weźmie udział w realizacji pełnometrażowego filmu opartego na fabule kultowej serii strzelanki science-fiction "Halo". Wraz ze swoją żoną Fran Walsh, zostanie jednym z producentów filmu.

Informacja została ujawniona przez Microsoft podczas trwania targów X05 w Amsterdamie. Z Peterem Jacksonem połączono...

więcej

Nie wiem co jest grane ... jak chce wejść na czata to wyskakuje mi stronka z możliwością zmiany danych mojego profilu i jest napisane że : "Nick jest nieprawidlowy (czy jakos tak) lub zawiera niedozwolone znaki" - prubowalem jush wielu nicków ale żaden nie działał (nawet nicki typu : dasdsadksahdjka). Co jest grane??...

więcej

Może mi ktoś podpoiwe gdzie szukać i jak dodać nowy film do bazy???

Pomocy!! poszukuje napisów do filmu Pożegnalny walc(Waterloo bridge) dzięki

Poszukuje filmów z wątkiem religijnym np: Aniołowie Apokalipsy, 9 wrota... jeżeli znacie jakis film tego rodzaju bardzo prosze o kontakt gg: 2732744

Jaka jest wasza ulubiona muzyka filmowa?? A może poprostu jakas jedna piosenka?? (moja to z filmów "Chicago", "Moulin Rouge!" oraz z "Syren" i "Romeo+Juliet" , ale to z pewnościa nie wszystko)
Pozdrawiam!!

Miłośnicy filmów o samurajach odezwijcie się. Szukam niektore filmy.