Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hey! słyszałam o takim filmie "licantropia" ale nie wiem o czy mon jest jesli cos wiecie to pomóżcie =)

Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu filmu animowanego, opowiadającym o małym psie (chyba miał na imię Silver), który na skutek jakiegoś zdarzenia (film oglądałem na początku lat 90tych na kasecie VHS i już nie pamiętam co to było) przyłącza się do stada dzikich psów i postanawia walczyć z niedźwiedziami.
Postanowiłem...

więcej

WARTO WYDAĆ TROCHE KASY NA TEN FILM CZY LEPIEJ NA CZAROWNICĘ?:)

Proszę o pomoc na te nurtujące mnie pytanie

czy ktos ma dstep do tego wspanialego dziela ? tesknie za duchem i moca i magia tego filmu.... a takich juz nie ma i nie bedzie....

jakies 10-12 lat temu lecialy w telewizjiw soboty lub niedziele.horrory to "typowe horrory"-stary zamek,skrzypiace drzwi,pajeczyny.....i ten jeden aktor z duzym nosem

film najprawdopodobniej jest z lat 90, akcja rozgrywa sie w wiosce w tropikalnym kraju gdzie przebywa amerykanka pomagajaca tamtejszej ludnosci, do wioski przybywa grupa amerykanskich zolnierzy, z jedym z nich kobieta ma potem romans ale na koncu chyba nie zostaja razem, pomozcie

Akcja rozgrywa w czasie wojny(chyba I światowej). Film pokazuje losy dwóch sprinterów, jeśli ktoś zna tytuł tego filmu to był bym wdzięczny.

Peter Jackson zrealizował nowego "King Konga" gdzie? No jakżeby inaczej - w Nowej Zelandii. Z tego też powodu poczta Nowej Zelandii wypuściła serię znaczków pocztowych zainspirowanych filmem - jeśli chcecie je zobaczyć to zapraszam pod ten adres:
https://secure.nzpost.co.nz/cg i-bin/nzstamps/web_store/web_s...

Witam. Szukam filmu gdzie bohater stoi przed wyborem pomiedzy wartosciami duchowymi i materialnymi, jezeli zna ktos to bardzo proszę o odpowiedz. Z gory dzieki!