Czy wie ktoś może czy piosenka ride on time zespołu black box występuje w jakimś filmie?? Wydaje mi się ze tak ale nie moge sobie przypomniec w którym...dzięki za pomoc
znacie jakies filmy gdzie akcja rozgrywa sie wokol zawodu (praca) jakiegos albo jakies osoby. np cos w stylu raporta pelikana( prawo) albo systemu (informatyka). prosze o odp. pozdrawiam
Witam
Sciagnalem sobie film The Changeling, tylko ze jest taki problem ze podczas filmu cały czas gada jakis koles, napisy wszystko ok, kopia nienajgorsza tylko ten gadający koleś mnie denerwuje.o można z tym zrobic??!!
PROSZE O POMOC, z Góry Dzięki
Czy ktoś zna filmy o podobnej tematyce.Jeżeli tak to proszę się podzielić swoją wiedzą.Ja bym do podobnych zaliczył:
1.Szukając Siebie
2.Buntownika z wyboru
Prosze o pomoc. Poszukuję tytuły filmów z motywem nieszczęśliwej miłości, potrzebne mi to na maturę ustną z polskiego. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc.
jest taki rodzaj filmu jak film "rockowy". sa to np. takie filmy jak: "skazany na bluesa", "24 hours party people", "the wall" etc... czy znacie wiecej takich filmow? prosze podajcie... z gory dzieki;)