Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje filmu( horror ponoć, niezła jazda) ale niestety nie znam jego tytułu? W filmie chodzi o to: grupa żołnierzy czy komandosów zesłana jest do lasu na jakąs akcje. Co się pożniej okazuje owy las jest zamieszkany przez krwiorzercze wilkołaki. Ogólnie krwawy film wiadomo co sie dzieje z żolnierzami. Nie ogladałam...

więcej

bo jak dla mnie to fany aktor z niego. jego filmy mnie smiesza a niekture nie co sadzicie ??

Od kilku tygodni staram się znalesc filmy Warhola te krótkometrażowe. znalazlem na e-mule ale nie ma tam wszystkich filmow i muszę dlugo czekac aż jakis się ścągnie wolalbym je kupic ale nie wiem gdzie.
JEŚLI KTOŚ TO WIE TO PROSZĘ MI POWIEDZIEC!!!!!!!!...

Jak można powiedzieć, że "Red Eye" to przebój filmowy??? No jak? Kto im za to płaci? To jest po prostu czysta manipulacja ludźmi, by zmusic ich do ogladania takiej kaszany!! czemu nikt ich nie rozlicza???

jaki tytuł ma film przedstawiony w formie wiadomości telewizyjnych o zagładzie świata przeprowadzonej przez kosmitów (motyw z trójkątem i meteorami) Byłbym wdzięczny za pomoc

nie znam tytułu, wiem, że to był kilkuodcinkowy serial francuski, leciał w Tv pare lat temu, opowiadał o chłopaku, który uciekł z zakonu i zakochał się w dziewczynie, która pracowała przy wyrobie piwa, a kiedy zaszła w ciążę, to on ja zostawił.... WYdaje mi isę, że w tytule było cos z piwem, chmielem, czy czyms...

szukam trzech dzieł (chyba) Piwowskiego. "Nóż w głowie Dino Baggio" częśc pierwsza i druga. Oraz "A jednak olimpiada w Zakopanem". Proszę o pomoc!!

szukam i nie mogę znależc!!! francuskiej czarnej komedii "Zabójcza kolacja".Może ktoś wie???? Lub ma???? Baaardzo prosze!!!

mam klopot z strona crakers-team, jestem zarejestrowany a wogole nie moge pobierac jesli mozecie pomozcie mi
dzieki z gory
pzdr. kinomaniakow :)

Pamiętam tyle, że był to stary film. pamiętam jeszcze że w filmie była kobieta upośledzona która grała na trąbce wiem jeszcze ze był to dramat. grał tam Anthony Quinn (chyba) i nie iwem czy pamiętam ale było to srodowisko cyrkowców. tytuł to coś z drogą np autostrada, droga....