Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem fanem horrorów więc osobiście zabrałbym Piątek 13-tego (konkretnie pierwszą część).

czy ktoś może wie gdzie można obejrzeć, lub z ciągnąć film zwierzę powierzchni?

Skzaty naziści wykopują z cmentarza zwłoki żeby zrobić z nich coś na ksztalt Adolfa Hitlera. Ma to być horror :-)
Nic więcej nie wiem, bo słyszałem o czymś takim od kumpla ktróy też znów od kogośtam słyszał, więc informacja może być zniekształcona :-) Generalnie film - jeśli wogóle istnieje - musi być wypasiony. Ma...

więcej

w zasadzie nie oglądam, bo nie lubię się uwiązywać i być na każdym odcinku... Ale nie moge sobie odmówić "Przyjaciół" a także "Tajemnice Smallville" (Czego nei robi się dla Michaela Rosenbauma :P ) Co do filmu, to na pewno "Miasto aniołów" a jak coś jeszcze sobie przypomne, to pewni napisze.

Hello! Jeśli ktoś z Was zna jakiś film, którego akcja toczy się na Bałkanach w trakcie ostatniej wojny to proszę podajcie tytuł. Z góry dzięki!

Co prawda raz już to wysłałam, ale nie widać, więc chyba nie poszło...
W każdym razie chodzi o to, że moja mama kiedyś oglądała film, którego nie mogłam obejrzeć, bo leciał w nocy (jak wszystkie dobre filmy w naszej telewizji) i teraz mi się o nim przypomniało, bo mam napisać wypracowanie do szkoły ;) Tylko że nie...

Szalenie zainteresował mnie temat rozruchunku z PRL w polskim kinie chiałbym napisac o tym szerzej. Dlatego zwracam sie z serdeczną prośbą o dyskusje na ten tamtat i przedstawianie wszelakich realizujacych zakres tematu propozycji filmowych.

Witajcie maniacy kina. Mam ja pytanie o tytuł jednego filmu z gatunku horror - s-f. Film dość wiekowy i nazwa jego uciekła gdzieś z synaptycznych połączeń składających się na wspomnienia w moim mózgu. Dobra dość pier.....a robota czeka. Akcja dzieje sie na jakiejś planecie gdzie grupka kosmonautów znajduje budowle...

Noc czy dzień, rano czy wieczór a może noc.
Jedynie z horrorami nie ma problemu. Tylko NOC.

W tytule zawarte jest właściwie wszystko. A mam wątpliwości co do zakończenia "Raportu pelikana", poniewaz film który zdaje sie powinien trwac 141 minut skonczył mi sie w niecałe 80 !!! Miałem wrazenie ze urwało mi sie w połowie. Powiedzcie czy film na prawde konczy sie w pokoju hotelowym gdy Grantham spotyka się z...