Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w transporter 2 póscili piosenke z trailera sin city (the celll) cholernie nie pasuje do tego filmu)psuje klimat i transportera i znieważa sin city. kawałek leci w czasie 1 godzina i 1.30 min +- pare sekund w zależności od kopii co wy na to???? bo jak dla mnie ten film właśnie sie spalił dzieki tej piosene a i tak był...

więcej

Szukam filmów w stylu Starsky & Hutch, chodzi mi o tamte czasy, Stany, muzyka np. Bee Gees, bujne fryzury, samochody typu Mustang etc...

pinero

użytkownik usunięty

czy istnieją osoby które oglądały ten film? bo ze wszystkich moich znajomych to nikt!

patologia

użytkownik usunięty

filmy przedstawiającee różnego typu patologie tytuły i co o nich sądzicie

Powtarzane...

użytkownik usunięty

Jak tak patrze na premiery i widze ten "Plan Lotu" i czytam o czym on jest to aż mnie na sen bierze to już chyba 10 film którego treścią jest życie dziecka które w zasadzie jest fikcją i wyobradznią kogos tam,jej patrzcie ile już było takich filmów:
"Szósty zmysł"
"Życie którego nie było"
noi miałam jeszcze kilka...

więcej

kiedy wreszcie będzie w kinach coś do ogladania

czy ma ktos moze ostatni utwor sciezki dzwiekowej Kill Bill vol2 === The RZA! - Black Mamba === ??? nie moge go znalezc, jest podobno ukryty.....

Patrze sie tak na niektóre wasze tematy i odrazu czuje sie jakby mnie ktos w ryj szczelił.
Po co piszecie takie głupie tematy typu:" Który leprzy aktor Pazura czy Linda?", "filmy z najleprzą myzyką" itp.
Czy w podanych tematach jest naprawde rozmach do wyrazania swojej opini, powaznej i emocjonującej dyskusji? Zawsze...

więcej

Powiedzcie mi proszę o co do cholery chodzi. Jakiś czas temu na forum zostal założony post w treści którego było napuisane, że tu jest straszny śmietnik i coś z tym trzeba zrobić. Ktoś zauważył tego posta i postanowil zrobić pierwszy krok w stronę porządku: zalożyl temat "ZAGUBIONE TYTULY", użytkownicy mieli tam...

Jako ze na chata nie chca mnie wpuscic(ale czemu) spytam na forum:Czemu nie moge luknac trailera?Np.Saw II,mam MediaPlaya,itd-i nic procz textu"Gotowy"nie wyswietla sie-pomożecie?