Poszukuję filmów o muzykach i zespołach muzycznych, niekoniecznie prawdziwych. Coś takiego jak "The Doors" Olivera Stone'a, "Backbeat" Iaina Softley'a, "Szaleństwa młodości" Toma Hanksa czy nawet "Ray" Taylora Hackforda. Czy możecie mi jakieś polecić?
"Przekręt" widziałem chyba z 15 razy,pożyczyłem koledze i on tak samo.Coś pięknego film niemal jak teledysk.
Szukam tytułu Polskiej starej komedii - pamietam ze chodziło w niej o to ze tuż po wojnie...na posesji jakiegoś faceta stał czołg którego nie dało sie ruszyć, a facet chciał postawić dom...wiec postawił dom na czołgu...pamietam ze było ujęcie w domu i ze ściany wystawał kawałek czołgu ;)
Co to za film?
Czy ktoś może mi powiedzić, gdzie można kupić ten film na DVD w Polsce? Przydałyby się także polskie litery ;). Dzięki! saint
Witam!!! Już drugi raz zamieszczam tego posta bo chyba za pierwszym razemi mi się nie udało :p ale do rzeczy:
Potrzebuję pomocy (to chyba oczywiste :D)...
Dawno temu, jak byłem jeszcze pyci-pyci oglądałem namiętnie pewną bajkę anime (być może manga, nie pamiętam), której bohater zwał się Złotoskrzydły. Z tego co...
Czy ktos wie jaki tytuł nosi anime ktore raz na jakis czas emituje kanał Hyper ....? opowiada o chłopcu ktorego mama zgineła na wojnie i on opiekuje sie siostra :(( niech ktos mi pomoze!!!:(
Filmy, które was nastrajają pozytywnie, dzięki którym na chwikę zapominacie o problemach, napawają was optymistyczną energią?
Moje typy to zdecydowanie Ame Agaru - chyba najbardziej optymistyczny film jaki widziałem, cudowne dzieło i ostatnio sceariusz Akiry Kurosawy... oraz Dzikość Serca - coś w tym filmie drogi...