Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

bardzo prosze o pomoc gdzie i jak moge wstawic nowy film obsade recenzje odpuszcie tutaj lub na e-mail... enxia@tlen.pl. DZIEKUJE.....

bardzo prosze o pomoc gdzie i jak moge wstawic nowy film obsade recenzje odpuszcie tutaj lub na e-mail... enxia@tlen.pl. DZIEKUJE.....

więcej odwagi - chyba najwyższy czas się odezwać! Czytając Wasze liczne komentarze (świetne - moim zdaniem bardzo trafnie oddajace wasze odczucia) widzę, że wcale nie jesteście wymierajacym gatunkiem - co bardzo mnie cieszy. Choć niektórych to może śmieszy (często też i wkurza) - to przecież żaden wstyd, że ponad...

jakiś czas temu, słyszałem że amerykanie moga pozwolić sobie zrobić 10 filmów kiczowatych i 10 ambitnych - a mimo że filmy te nie przynosza dochodu i tak wyjdą na swoje, bo wystarczy że zrobia jedna "masówkę" to cały swiat bedzie płacił, płacił, płacił..... i sie zachwycał. I tak sie zastanawiam, dlaczego w Polsce nie...

więcej

zauwazyliście ze Bond w kazdym filmie jest w tym samym wieku;] znaczy ponizej 40 lat..... co on jest klon Lenina wiecznie zywego czy Apollo wiecznie młody??? wczooraj jeszcze czytałem ze beda krecic "młodośc Bonda" ma sie dziac w 1930 kiedy bond ma 13 lat... to znaczy ze urodził sie w 1917.... czyli jezeli przyjac ze...

więcej

Czy możecie polecić mi jakieś długometrażowe filmy anime, najlepiej gangsterskie, sensacyjne itp.?

Witam! Nie mogę znaleźć jak ten film nazywa się w oryginale. Tytuł przetłumaczony znalazłem na kasecie VHS w wypożyczalni, a wiadomo, że na starych kasetach tłumaczenie może być inne dla tego samego filmu. W Skazani na szkołę akcja dzieje się w bibliotece. Grupa młodych ludzi zostaje zamknięta na noc w budynku szkoły....

więcej

Oglądałem ostatnio film z Michelem Keatonem ten film, poza kilkoma drobnymi wpadkami ten film bardzo mnie się podobał.Jest to film między thillerem a dobrą sensacją.Pozycja którą mogę polecić

Czy ktos oglądal ten film? czy wyszedl on a dvd?

Dan jest jednym z kandydatów do roli w adaptacji przygód młodego agenta 007 .
Ciekaw jestem co forumowicze , fanki i reszta zainteresowanych myśli na ten temat.
Pozdrawiam Scooter.