Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem ostatnio film z Michelem Keatonem ten film, poza kilkoma drobnymi wpadkami ten film bardzo mnie się podobał.Jest to film między thillerem a dobrą sensacją.Pozycja którą mogę polecić

Czy ktos oglądal ten film? czy wyszedl on a dvd?

Dan jest jednym z kandydatów do roli w adaptacji przygód młodego agenta 007 .
Ciekaw jestem co forumowicze , fanki i reszta zainteresowanych myśli na ten temat.
Pozdrawiam Scooter.

szukam horrorów które są naprawde STRASZNE z ciekawa fabuła.... mogą być po części obrzydliwe :P chodzi o to żeby naprawde mnie przestraszyly bo te co sciągłam to tylko mnie zawodzą ... wcale nie są straszne..........

podajcie jakie waszym zdaniem filmy są na tyle POSCHIZOWANE I STRASZNE że warto je oglądnąć

z...

więcej

interesuje mnie ten film znaczy sie co to wogole jest bo znamy sin city miasto grzechow a to nie wiem !! wie moze ktos??

W 3ch kategoriach
1]sci-fi: cos w stylu raport mniejszosci/wojna swiatow/taken/the4400/lost/zap łata/
2]dobre komedie: cos ala americanpie/roadtrip/eurotrip/ hitch/...
3]filmy dajace do myslenia: duzo by tego wymieniac; pi/requiem for a dream/american beauty/blow/fighy club/skazani na shawshank/

pragne was powiadomic ze w sobote o godzinie 20:30 w tv bedzie lecial film Nietykalni! :) , czy ktos wie jakie beda jeszcze ,,HITY" w tym tygodniu ? :)

Hej, kiedys ogladalem film SF o cyborgach. Zywili sie oni krwia. Byl tez jeden cyborg ktory byl przeciwny temu i walczyl z tymi zlymi. Po pewnym czasie dolaczyla do niego pewna kobieta. Skonczylem w momencie jak mieli leciec lotnia do miasta cyborgow. Czy moze ktos mi podac tytul tego filmu? Z tego co wiem jest tez...

może ktoś da mi link gdzie mogę znaleźć ten film. Szukałam i nie mogę znaleźć. Dzięki za ewentualne odpowiedzi. :)

Czy możecie polecić mi jakieś dobre filmy karate i kung-fu, najlepiej te starsze z Hong Kongu, Chin i Japoni?