Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zapodajcie tytółyt fajnych filmów rozgrywających sie w średniowieczu np.cos w stylu "Merlina" lub "Króla Artura" Z góry dzięki;)

Nie pamietam tytulu ani kto tam gral ogladalem go u kolegi...

Patrząc na tytuł, pewnie zastanawiacie się o co mi chodzi. To proste. Lubię filmy, w których pojawiają się policyjne jednostki specjalne, np. SWAT. Do moich ulubionych należy "Leon zawodowiec". Za to "SWAT" z Colinem Farrelem mi się nie podobał. Czy możecie podać mi tytuły innych filmów o tej tematyce?

Jak to jest z tym powszechnie uważanym za magiczne hasłem? Pogłoski mówią, iż często przy wypowiadaniu tych słów można puścić mokrego pierda znanego także pod nazwą "bąk z kleksem". Przypadek czy też może siły wyższe? Spróbujcie i przekonajcie się sami, a rezultatami podzielcie się z innymi. Pozdrawiam.

Francuska muzyka...

użytkownik usunięty

czy podoba się Wam, macie ulubione tytuły, czy wykonawców.

"Stygmaty"w reżyserii Rupert'a Wainwright'a,w rolach głównych grają Patricia Arquette jako Francil i Gabriel Burne jako ksiądz Kiernan.Lubię ten film,podoba mi się atmosfera panująca w tym filmie.Są fajne sceny które podwarzają autorytet kościoła,i zachowanie się zwieżchników kościelnych

Witam.
Poszukuje kilku filmow:

Nietykalni - The Untouchables
Amatorzy Sportu -The Sandlot
Poranek Żywych Trupów - Dawn Of The Dead
Goście Goście - Les Visiteurs
Goście Goście 2-Korytarz Czasu - Les Visiteurs 2
Maska - The Mask
Beowulf-Pogromca Ciemności - Beowulf
Liberator 1 - Under Siege...

1.Wyspa
2.Fantastyczna Czwórka
3.Batman-początek
4.Człowiek Ringu
5.Wojna Światów

Ogłądałam dosyć dawno taki film w telewizji i nie wiem jak się nazywa.A najgorsze jest to ,że dużo z niego nie pamiętam... W samolocie leci sobie jakiś facet z żoną i synkiem.I jacyś ludzie znajdują w szafie,czy gdzieś tam martwe ciało kobiety.Okazuje się że w samolocie jest jakiś morderca....i ten facet zaczyna go...

więcej

komercyjne czy niezalezne? komiedie, horrory czy dramaty? francuskie, amerykanskie, japonskie, polskie....??? podawajcie tez przyklady filmow!