Witam!
Niedawno widziałem urywek filmu w ktorym główny bohater zamierza się ożenić , ale cały czas powtarza mu się dzień (jak w dniu świstaka). Niewiecie moze jaki tytuł ma ten film?? Z góry dzięki i pozdrawiam
czy nie odnosicie czasami wrazenia ze niektorzy weryfikatorzy zle traktuja innych uzytkownikow filmwebu? ich komentarze przy odrzuconych materialach sa delikatnie mowiac niegrzeczne. jesli ktos uwaza podobnie lub jesli ktos sie ze mna nie zgadza to prosze o odpowiedz:)
jest mi potrzebny tytuł i wykonawca piosenki, którą słyszymy w reklamie FORDA, kiedy ma byś mecz piłki nożnej. prawdziwi teledysk do tej piosenki to małe dzieci, które są całe pomalowane w barwy swoich narodów po czym za sobą grają (była to piosenka która rywalizowała z piosenką la copa de la more podczas mistrzostw...
więcejRęca się załamuja . Gdy chce byc dobry ,dodac tresc ( date premiery polskiej kinowej) do filmu a oni mi odrzucaja i kaza cie czytac FAQ. cholera jasna mnie bierze gdy to widze. otoz tak przeczytalem FAQ dokladnie i nie znalazlem slowa o tym ze nie mozna dodawac premiery filmu!!!!?? . wiec jesli jeszcze raz ktos mi...
Nie wiem czy ktos wie ale film E=MC2 wystepuje dwa razy i w jednym i w drugim gra ten sam aktor. Wiec pewnie ktos nie przeczytal FAQ i pewnie nie wie ze przed dodaniem obsady lub filmu trzeba koniecznie sprawdzic czy film juz istnieje.
Kto wie gdzie można znaleść tytuły piseniek które były grane w reklamach. NO i jeszcze jdeno związanego z reklamą gdzie można obadać jacy "aktorzy" występowali w danej reklamówce.
Ostatnio nastała moda na "zaskakujące zakończenia" Właśnie obejrzałem przed chwila taki film, gdzie bohater tak naprawdę przegrywa! Zrobiła sie ciekawa sytuacja w kinematografii, że ludzie nie chcą widzieć juz dobrego zakończenia, a uwielbiaja "zaskakujące" złe. Ciekawe czy jest to objaw "przejedzenia się" takimi...
To skandal nie wiem jak to sie stało ale jeden z najlepszych polskich kostiumologow Anna Biedrzycka-Sheppard jest nie doceniona przez filmweb.pl. Nie dosc ze mozna ja znalesc pod dwoma roznymi hasłami (ANNA B.SHEPPARD I ANNA BIEDRZYCKA-SHEPPARD) to jeszcze nie ma wpisanych wszystkich filmow i nagrod (w tym dwoch...