Witam!
Czy może ktoś pamięta taką śmieszną komedię gdzie jacyś ludzie w kinie puszczają film ale nie mają do niego dźwięku, więc sami dokładają dubbing a że nie znają tego filmu to wychodzi z tego komedia a'la Mel Brooks. Ten film który puszczają to chyba coś z czasów Cezara Julka. Kiedyś dawno go oglądałem w...
Wreszcie by było coś obiektywnego. no ciekawe. przynajmniej jego ojciec ma równo pod tym wzgledem. nazwal JPII wilkiem w owczej skórze, i to prawda! jak myślicie, czy syn pójdzie w jego ślady? (chyba się nie ZGORSZYLIŚCIE?)
No właśnie. Zauważyłem, że na Forum "FW" coraz więcej jest plebiscytów zaczynających się od "naj" niż dyskusji. Co Wy sądzicie na ten temat? Może nalezałoby stworzyć nowy dział na forum poświęcony tylko plebiscytom?
Witam. Jakie włoskie filmy znacie, pamietacie i mozecie mi polecic? Ostatnimy czasy zainteresowałam sie włoska tematyką i chciałabym ją uzupełnić o kinematografie. Z góry dzieki za wszystkie propozycje.
Pozdr.
taki temat jest juz bardzo oklepany...,ale nigdy nie wiadomo jaki gust ma pytajacy. Tak więc podaję tu liste filmów które lubie, żeby był jakis punkt zachaczenia. Tak więc :
12 małp
Acid House
American History X
Chłopięcy świat
Czas Apokalipsy
CZTERY POKOJE
DAWNO TEMU W AMERYCE
Demony Wojny wg Goi
Dzień...
poszukuje filmu tzn. horroru z mojego dziecinstwa gdzie glowna role graj taki fajny pajac ktory okazal sie na koncu takim wielkim pajakiem w tym filmie brala udzial grupka dzieci ktora po paru latach znowu sie spotyka i przzywa ten koszmar :P tylko tyle pamietam z dziecinstwa :D jezeli ktos cos kojarzy prosze o odp