Na filmwebie są oferty Upiora w Operze z 2004, ale wyłącznie wydanie 1-płytowe. Z tego co mi wiadomo wydanie 1 i 2-płytowe niczym się nie różnią, włącznie z ceną. Może mi to ktoś wyjaśnić? Jeżeli chcę zamówić Upiora, które wydanie powinnam zamówić? A może czymś jednak się różnią?
Na filmwebie są oferty Upiora w Operze z 2004, ale wyłącznie wydanie 1-płytowe. Z tego co mi wiadomo wydanie 1 i 2-płytowe niczym się nie różnią, włącznie z ceną. Może mi to ktoś wyjaśnić? Jeżeli chcę zamówić Upiora, które wydanie powinnam zamówić? A może czymś jednak się różnią?
Według mnie jest to Shi Mian Mai Fu (House Of Flying Daggers). Oglądałem wiele filmów, i myslę, iż właśnie ten jest najpiekniejszy z nich.
Wielu osobom nie odpowiadała fabuła w nim jednak w tym temacie chodzi o efekty wizualne, cieszące oko piękno. Z drugiej strony jednak sama historia opowiedziana w filmie...
Jeden z moich ulubionych filmów, w kinach byl klapa finansowa dopiero kiedy wszedl do wypozyczalni zostal zauwazony i stal sie dla wielu filmem kultowym...
Film nawiazuje klimatem do filmow Davida Lyncha...genialna muzyka, podkresla tylko walory filmu, dla tych ktorzy nie widzieli filmu pozycja obowiazkowa
malo osob...
Czytałem na jakiejś stronie o filmach że powstanie remake Ojca Chrzestnego. Gdyby to potwierdzili to ciekawe kto zagrał by główne role w filmie
Do trzech kolejnych numerów "Zwierciadła" załączone będą filmy Federica Felliniego na DVD! Z bierzącym numerem zakupić można film "La Strada". Cena gazety z płytą wynosi 10.90zł. To tak dla zainteresowanych a niezorientowanych kinomanów.