Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Właśnie obejżałem film niemieckiego reżysera Oliver'a Hirschbiegel'a pod tytułem "Eksperyment" film ten oparty jest zresztą na faktach.Potwierdza to fakt że ze zwykłego i prostego obywatela można stać się najgorszym bydlakiem,a wystarczy tylko troche władzy i siły aby poczuć się Bogiem.Jeśli nie oglądaliście go to...

Niedawno jeden z moich przyjaciół opowiadał mi że u naszych kochanych sąsiadów z południa - Czechów powstał bardzo miły i sympatyczny film który w swej fabule bardzo jest podobny do wspomnianego juz Pearl Harbor. Wojna, samoloty, przyjaźń. Ale niestety nie potrafił mi poda tytułu tego filmu. Bardzo byłbym wdzięczny za...

więcej

Film nawet zaczął mi się podobać...Fabuła zaczęła się rozkręcać..Jednakże to zakonczenie...echhh :-/ , a juz zaczynało być ciekawie..Fabuła powinna być nieco inna..Amerykanie powinni byli dobrnąć do celu...a tu roczarowanie filmem...szkoda...

Dlaczego w telewizji brak jest kina ambitnego, a jesli już jest, to dawane jest późnym wieczorem?

witam. mam problem z odgadnienciem kilku tytolow filmow;/ z tej strony: http://www.film.org.pl/dolacz.html [www.film.org.pl/dolacz. ...]

a oto numery filmow ktorych nie znam:/ :

1
5
6
11
12
16
17
31
35
37
38
42
43
50

Polskie Złote Maliny!!!

użytkownik usunięty

Bardzo ubolewam nad faktem, że w Polsce nie ma odpowiednika amerykańskich Malin, przez co nasze "perełki" muszą obejść się bez nagród. Czas to zmienić - oto moje typy na 3 najważniejsze kategorie:

Najgorsza aktorka - nominacje:
1. Agata Buzek - "Zemsta", uzasadnienie: jak mało która aktorka nie nadaje się do roli...

więcej

Hyhy. On wcale nie był smieszny, no ale :P

Tobyło o gościu, który w wypadku stracił twarz i w ogóle. Coś tam w labolatorium był wybuch, ale on się jakoś uatował, a potem chciał pozabijać swoich wrogów. Znalazł jakąś kanciapę i jakosik swoją twarz stworzył i w ogóle.

Wiem, że niejasno pisze, ale jeszcze mi wakacje...

więcej

poszukuje filmu..nie znam nawet obsady...ale film był o studencie który sobie dorabiał...i poddał sie experymentowi..który miał wyostrzać zmysły...było coś tam ze przedawkował...i co jakiś czas którys ze zmysłow mu zanikał..jak by ktoś cos wiedział to z góry dzięki

Nie pamiętam już, co to było, ale wiem, że to już u nas w polskiej telewizji leciało.
Pierwszy:
Tytuł brzmiał mniej więcej "Chłopak z internetu" czy coś takiego. Że jakieś dziewczyny stworzyły sobie idealnego chłoapka w programie komputerowym i on odżył.

Drugi:
Że jakiś koles znalazł pierścionek, abu coś...

zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki z filmu Olivera Stone'a "Męska Gra"? taka co zawsze w zwiastunach leci? z góry dzięki za helpa.....