właśnie ściągam ten film bo odnosi się do grunge'u i czy ktoś mi powie jakie wrażenia wywarł na nim ten film? czy warto go oglądac?? z góry dziękuję:)
Witam wszystkich.
Mam ogromny problem z pewnym polskim starym filmem, oglądałem go daaawno temu i nie pamiętam zupełnie tytułu. Ten film opowiada o arystokratach (możliwe, że akcja miała miejsce ok. 200 lat temu), jest w nim dużo sexu i scen śmierci. Cechą charakterystyczną jest to, iż jest to film polski, z polskimi...
Pamiętam ten film z dzieciństwa pczątki VHS w polsce.Film pochodzi z lat 80(chyba). Była to komedia akcji.Główny bohater najprawdopodobniej grany przez Jackie Chana miał wiele ciekawych zabawek (czyt. nowinek technicnych) do dyspozycji. Z tego co pamiętam było kilka części tego filmu a w jednej lub dwóch częściach grał...
więcej
Odkupie film "Manekin" z 1987r (komedia) obojętnie w jakim formacie
DivX czy DVD byle była dobra kopia - czekam na propozycje.
jestem ciekawa jakie wrażenie wywarł na Was ten film? jakieś ulubione sceny? co myślicie o grze głównej pary Murray, Johansson?
ja jestem zachwycona tym filmem! nastrojem, zdjęciami, no i właśnie parą M&J:) ciekawa jestem co Wy o tym myślicie:)
na swojej stronie umieściłem temat " Gwiezdne Wojny ... " i obok jest napisane obserwowane przez j użytkownika ( czy jakos tak ) i czy jest jakaś możliwość żebym sprawdził kto to obserwuje ????????? z góry dziękuje i pozdrawiam /X\(oO)/X\ /X\(-)/X\
właśnie obejrzałem ten film i muszę przyznać ,że całkiem całkiem.Ale najbardziej podobały mi się w tym filmie zdjęcia.Ciekawe czy naprawde można zrobić taki dom z wosku?ze schodami po których można chodzić i wogóle?
pozdro a film można polecić chodź tak aż bardzo nie straszy.
Jakiś czas temu leciał chyba na TV4. To było o dwóch kolesiach mieszkających razem. Jeden miał dziewczynę ona też często występowała. Mieli sąsiada jakiegoś gwiazdora rapu. Mieli też jeszcze jednego kolege takiego Azjatę. Akcja często miała też miejsce w jakiejś kawiarni, w której ten Azjata chyba pracował. To tyle....
więcejMam prośbe do was:) znacie moze tytuły i wykonawców dwóch piosenek;) Jedna to ta którą śpiewa na weselu mama Daphne kiedy ona wrzuciła panu młodemu kostkę lodu:p a druga to kiedy śpiewa na tym samym weselu przy tańcu ojców i córek:) Jeśli ktoś wie niech napisze mi te tytuły w komentarzu lub na maila:...