Jestem tu nowa. Chętnie pogadałabym z kimś o podobnych preferencjach filmowych. Zapraszam na moją stronę.
Co myślicie o horrorach opartych na faktach autentycznych? A może wolicie historie "wyssane z palca"? Które horrory wam się najbardziej podobały i dlaczego?
Film był świetny bardzo fajnie się oglądało podobał mi się dużo bardziej niż I najlepiej ze wszytstkich graliu Lee Grant i Jonathan Sctt-Taylor a zakończenie zaskakujace jak cholera
PS mam Omena z dodatkowymi scenami
i jest jeszcze lepszy
wiem ze jest to bardzo trudny temat, sam za bardzo nie wiem jak na nia odpowiedziec ale bylo ich kilka a oto one : Film Donnie brasco, gdy Donnie musi zdjac buty w chinskiej restauracji, Chłopcy z ferajny You think I'm funny? no i jeszcze fajna byla w Nagi instynkt ale to chyba kazdy wie jaka :)
W jakim filmie zagrała najlepiej i uzasadnijcie jeśli chcecie paru dniach zbire głosy i poiwem w jakim filmie grała najlepiet proszę głosujcie:)pozdro forum
No więc usiadłem wygodnie w kinie i rozejrzalem się dookoła. Wokół pełno ludzi czekających na pokaz efektów specjalnych. Zauważyłem, że po filmie ludzie nawet nie przeczytale napisów końcowych. Ilu z nich wie, że zdjęcia robil Kamiński?? Ale to jużinna sprawa.
Co zwróciło moją uwagę w filmie? Po pierwsze powtórzony...
Niedługo do kin zawita ekranizacja kultowego thrillera Dana Browna "Kod Leonarda da Vinci". Po przeczytaniu tej książki z niecierpliwością czekam na premierę. Jednak stweirdzić muszę, że reżyser nie będzie miał dużo do roboty, oczywiście jeśli chce dorównać artyzmowi powieści. Niestety, po piewszych wiadomościach z...