Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki jest wg was najlepszy filmy nakręcony na podstawie życia jakiejś gwiazdy, znanej osoby lub też po prostu opowiada historię "z życia wziętą"??

Interesuje mnie, czy mam możliwość kontaktu z zalogowanymi filmwebowiczami jesli nie podają swojego maila ani gg w swoim blogu. Czy moge znaleźdź je mimo, ze nie sa podane w blogach?

http://www.ravingnun.com/music/uploads/Evil%20Activities%20-%20We're%20Gonna%20G et%20You.mp3 [www.ravingnun.com/music ...]

kto mi powie z jakiego hororu pochodza wstawki w tej piosence link u gory

O kinie wczoraj i o kinie dziś.

Pora na śmiertelnie poważny temat. Kto przeczyta to co napisałem, będzie mógł zamówić sobie pizzę! To taka zachęta dla was.

Siedziałem dziś z tatą przy grillu. Opowiedział mi, że jak był młody chłopak, to w jego miasteczku było kino, do którego zawsze chodził z kolegami....

Nie pamiętam już, co to było, ale wiem, że to już u nas w polskiej telewizji leciało.
Pierwszy:
Tytuł brzmiał mniej więcej "Chłopak z internetu" czy coś takiego. Że jakieś dziewczyny stworzyły sobie idealnego chłoapka w programie komputerowym i on odżył.

Drugi:
Że jakiś koles znalazł pierścionek, abu coś...

Chce sobie kupić 10 płytek z filmami dvd, poleci mi ktoś jakieś fajne filmy które warto kilka razy obejżeć i żeby były łatwo dostępne żeby gość je posiadał
narazie zdecydowałem się na:
Piraci z Karaibów
Lśnienie
Amadeusz
Gladiator

Polskie filmy w obsadzie amerykańskiej i amerykańskie w polskiej. Te filmy to "Tato" i "Kiler-ów 2-óch" oraz "Morderstwo w Orient Ekspressie" i "Wielki podryw". Wejdźcie na podstrony tych filmów i skomentujcie moje propozycje obsady.

czy wie ktoś jak nazywają sie aktorki czy modelki występujące w przerubce piosenki "one night in bangkok"

Świetny film, mój ulubiony! gra w nim Sigourney Weaver! chętnie oglądam film po kilka razy nawet

Tak sobie ostatnio wszedłem na stronę angielską sklepu z filmami i aż mi laczki spadły... 7 różnych wersji Drużyny Pierścienia, 8 Pulp Fiction, 5 Shreka. Czy Polska jest najbiedniejszym państwem świata, że nie można dostać filmu chociaż w 3 wersjach (bo dwie czasami się zdarzają). Już nie wspominając o "Latającym...