Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamietam tytulu ani kto tam gral ogladalem go u kolegi...

Patrząc na tytuł, pewnie zastanawiacie się o co mi chodzi. To proste. Lubię filmy, w których pojawiają się policyjne jednostki specjalne, np. SWAT. Do moich ulubionych należy "Leon zawodowiec". Za to "SWAT" z Colinem Farrelem mi się nie podobał. Czy możecie podać mi tytuły innych filmów o tej tematyce?

Jak to jest z tym powszechnie uważanym za magiczne hasłem? Pogłoski mówią, iż często przy wypowiadaniu tych słów można puścić mokrego pierda znanego także pod nazwą "bąk z kleksem". Przypadek czy też może siły wyższe? Spróbujcie i przekonajcie się sami, a rezultatami podzielcie się z innymi. Pozdrawiam.

Francuska muzyka...

użytkownik usunięty

czy podoba się Wam, macie ulubione tytuły, czy wykonawców.

"Stygmaty"w reżyserii Rupert'a Wainwright'a,w rolach głównych grają Patricia Arquette jako Francil i Gabriel Burne jako ksiądz Kiernan.Lubię ten film,podoba mi się atmosfera panująca w tym filmie.Są fajne sceny które podwarzają autorytet kościoła,i zachowanie się zwieżchników kościelnych

Witam.
Poszukuje kilku filmow:

Nietykalni - The Untouchables
Amatorzy Sportu -The Sandlot
Poranek Żywych Trupów - Dawn Of The Dead
Goście Goście - Les Visiteurs
Goście Goście 2-Korytarz Czasu - Les Visiteurs 2
Maska - The Mask
Beowulf-Pogromca Ciemności - Beowulf
Liberator 1 - Under Siege...

1.Wyspa
2.Fantastyczna Czwórka
3.Batman-początek
4.Człowiek Ringu
5.Wojna Światów

Ogłądałam dosyć dawno taki film w telewizji i nie wiem jak się nazywa.A najgorsze jest to ,że dużo z niego nie pamiętam... W samolocie leci sobie jakiś facet z żoną i synkiem.I jacyś ludzie znajdują w szafie,czy gdzieś tam martwe ciało kobiety.Okazuje się że w samolocie jest jakiś morderca....i ten facet zaczyna go...

więcej

komercyjne czy niezalezne? komiedie, horrory czy dramaty? francuskie, amerykanskie, japonskie, polskie....??? podawajcie tez przyklady filmow!

Fajne 3D

użytkownik usunięty

Jekie Waszym zdaniem jest najlepsze krótkometrażowe 3D?