Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pytanie zna ktos moze tak film komedio-erotyczny ze starszych czasow co jak Zemsta świrów tylko ze jeszcze bardziej odjechany ;p
Film ten sklada sie bodajrze z 3czesci ! Opowiada on o uczniach z liceum ! Produkcja Amerykanska !

Ich wrogiem jest taki grubas Pig ! Akcja dzieje sie na cmentarzu jak i w...

więcej

Jaki jest waszym zdaniem najlepszy cytat z trylogii Gwiezdnych Wojen??? Bo ja stawiam na "Luke I'm your father" i "I love you . I know "
dawajcie jeszcze...

Mam poważny problem Obejrzałam Jeźdźca bez Głowy z milion razy. I wkońcu zdecydowałam się przeczytać książkę. Tyle tylko, że nigzie nie mogę jej znaleźć. Przyjrzałam wirtualne biblioteki, księgarnie, normalne biblioteki. Nie wiem gdzie szukać! Może ktoś mi poradzi. Znalazłam inny utwór Irvinga, ale czemu nie ma tego....

więcej

Witam.

W pełni zdaję sobie sprawę z tego, iż cały portal jest wypchany po brzegi fanami kina azjatyckiego, kinematografii francuskiej, Felliniego, Lyncha oraz Andriu Wajdy i mój trywialny (by nie powiedzieć prostacki) post, pozostanie w najlpeszym razie zignorowany... jednakże chciałbym ukazać jak obecnie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Biorąc pod uwagę fakt, iż mam bardzo mały dostęp do waszych maili zamieszczam tu małą notkę. Chętnie pokoresponduję z filmwebowiczami. Możecie pisać na maila zamieszczonego na moim blogu lub zostawiać niżej swoje maile, znajdę Was:-) Pozdrawiam wszystkich.
Ena

dla mnie osiołek ze shreka:]:] Molly McKay z "molly" i jeszcze dużo innych, aż mi sie wymieniać nie chce:]

czy ktos moze kojarzy taki film, chyba krotkometrazowy:
facet w taksowce nie wie skad sie tam wzial. w kieszeni ma rozne rzeczy, potem ktos tam go sciga i te rozne rzeczy mu pomagaja uciec. pamietam ze jedna z nich byla raczka do odkrecenia szyby w taksowce. na koncu ziomek wraca do punktu wyjscia. chyba jakos tak....

więcej

Jakie znacie ekranizacje tworczosci poego?
mnie sie rzucily w oczy 'Upadek domu Usherów' (a nawet 2),czarny kot i zdaje się 'Kruk' któy jest lozno związany z wierszem aertysty
Znacie jakies inne ciekawe tytuly?