Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam prośbe do was:) znacie moze tytuły i wykonawców dwóch piosenek;) Jedna to ta którą śpiewa na weselu mama Daphne kiedy ona wrzuciła panu młodemu kostkę lodu:p a druga to kiedy śpiewa na tym samym weselu przy tańcu ojców i córek:) Jeśli ktoś wie niech napisze mi te tytuły w komentarzu lub na maila:...

Poszukuje filmu pt: "Moja Angelika", reż:Stanisław Kuźnik, 1999
Nie wiem czy film kiedykolwiek wyszedł na dvd, vcd lub vhs. Nie mogę go również znaleźć z żadnym sklepie internetowym.
Jesli ktoś posiada informacje skąd można zdobyć ten film, byłbym bardzo wdzięczny...

pamietam z niego niewiele ale nie moge sobie nic wiecej przypomniej i gnebi mnie to juz od dawna. pamietam scene w ktorej kobieta uwieziona byla w piwnicy w szklanej klatce i zalewala ja tam stopniowo woda a uwolnil ja stamtad jakis chyba policjant:) wiem ze facet ktory ja tam uwiezil byl seryjnym morderca i zabijal...

więcej

Witam wszystkich! Mam wielka prosbe o pomoc. Chodzi o film "Firecracker". W rolach glownych Dennis Hopper i Mike Patton (ex-vocal Faith No More). Swiatowa premiera miala miejsce juz ponad rok temu na festiwalu w Sundance, ale w Polsce nic nie slychac o jakiejkolwiek dystrybucji. Na kina juz chyba nawet nie licze. Czy...

więcej

Każdy chyba lubi czasami obejrzeć sobie jakiś fajny film o przygodach wakacyjnych...Jakie są wasze ulubione filmy o tej tematyce???

Podajcie mi parę swoich ulubionych aktorów i aktorek. W jakich filmach grali i dlaczego tak bardzo ich sobie cenicie? Może zdarzyło się, że woleliście ich w jakiś epizodycznych rolach niż w głównych??

kto mi powie z jakiego hororu pochodza wstawki w tej piosence link u dolu

http://www.ravingnun.com/music/uploads/Evil%20Activities%20-%20We're%20Gonna%20G et%20You.mp3 [www.ravingnun.com/music ...]

kto z was tu zebranych filmowco wie gdzie mozna znalezc dodatki do filmow typu: jak to wygladalo przy powstawaniu filmu albo jakies wypowiedzi aktorow do danego filmu...

Cze wie ktos z was jaki jest tytuł piosenki ktora jest puszczana do reklamy coca - coli (SUNVWAVE) byłabym dźwięczna za pomoc:):):):)

Ja nie wiem dlaczego tak wielu ludzi z satysfakcją krytykuje Piotra Adamczyka.. Fakt chłopak się wybił,a to u nas niepopularne:/ W każdym bądź razie Panie Piotrze grać to Pan umie:) Jako Mark w NAMIĘTNEJ KOBIECIE jest Pan po prostu rewelka..:P A na WŁADZE zgodnie z zaproszeniem przyjdę na pewno:) Pozdrawiam,miłego...