Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Helo!! Polecam stronke www.horror.com.pl.... naprawde warta ogladniecia :) Moze macie jakies propozycje na najlepszy horror... POZDROWIONKA

Bardzo Was proszę, jeśli ktoś wie, to niech mi zdardzi, hehe :D Ten pierwszy z lewej:

http://www.mundocruel.com/noticias/ima/rocco_siffredi.jpg [www.mundocruel.com/noti ...]

Z góry wielkie dzięki.

Jakiego utworu (zależy mi na tytule lub nazwie zespołu) słuchali Xavier i Isabell w pokoju Isabell, gdzieś tak w pierwszej połowie filmu, gdy on jeszcze nie wiedział, że Isabell jest lesbijką?

nie moge sobie przypomniec nazwiska pewnej aktorki, pamietam tylko 2 filmy w jakich grala. dodam ze grala głowne role,jesli ktos kojarzy chociaz tytuły tych filmów niech napisze. pierwszy z nich opowiada o małzeżnstwie, ktore przemierza cala ameryke i morduje przypadkowych ludzi(w sumie chyba z 50), zawsze jednak...

Mam takie pytanie czy da sie otworzyc napisy w windows media player
poniewaz mam film a jest to Ulica 36 ktory chodzi mi tylko w wmp a w innych odtwarzaczach mi go nie czyta .Sadzilem ze jest z bledem ale w wmp mi go odtwarza Czy macie jakies pomysly z gory dzieki

JAK SĄDZICIE JAKA MUZYKA NAJBARDZIEJ PASUJE TO DANEGO GATUNKU FILMU :
ROMANS - POP , ROCK HOUSE ?
AKCJA - TECHNO, POP
W KAŻDYM RAZIE jaka muzyka wywarła na was najlepsze wrażenie w filmie !!

Powiększenie - Michelangelo Antonioni – Fotograf obserwuje w parku rozgrywkę w tenisa wyimaginowaną piłeczką. Studenci naśladują gesty i ruchy graczy nie mając rakiet ani piłek. W pewnej chwili wyimaginowana piłka pada przy siatce gdzie stoi Fotograf, Grajaca dziewczyna podbiega do siatki i z proszaca miną patrzy...

więcej

http://www.afi.com/tvevents/100years/quotes.aspx#list [www.afi.com/tvevents/10 ...] - oto lista 100 najlepszych cytatów z amerykańskich filmów... a przecież u nas też ci ich dostatek:) jakie są Waszym zdaniem najbardziej zapadające w pamięć cytaty, powiedzenia z polskich filmów (nie tylko komedii) - takie, które...

Dla mnie geniusz. Piszcie swoje opinie o tym reżyserze. Jaki jego film najbardziej wam się podobał??? Pozdrawiam serdecznie - Kaileena

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem