Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1.Fantastyczna Czwórka
2.Wojna Światów
3.Madagascar
4.Amityville
5.Garbi super bryka

wiecie jak się nazywa piosenka z reklamy wody, to był chyba żywiec, cytrynowej???
jak ktoś ma to może mi wysłac?
3811962 gg
lub mail
hiroto@tlen.pl
z góry dzięki za pomoc

Który z filmów, który powstał przez ostatnie dziesięć lat jest najgorszy według was??? Moja propozycja to np. Blade: Mroczna Trójca - choć wiem, że sporo osób się nie zgodzi lubię mieć własne zdanie. Pozdrawiam. Kaileena

Słuchajcie, szukam nagdanego na VHS serialu Siedlisko. Dałam ciała, bo obiecałam ciotce nagrywać powtórkę przez całe wakacje i niestety 3 odcinków jej nie nagrałam. W dodatku wciągnęło mi kasetę :-(( Ciotka przechodzi klimakterium i jak się dowie to mnie zastrzeli. Jestem skłonna zapłacić. Pomocy.... piszcie na maila,...

więcej

Ostatnio zainteresowało mnie bardzo kino azjatyckie.Bardzo orginalne, świeże, czasami brutalne, czasami śmieszne , czasami straszne, ale zazwyczaj świetne.Azjaci sie nie pierniczą pokazują to co maja do pokazania bez kompromisow i tchórzostwa zachodnich twórców filmowych.Przed chwilką obejrzałem "A tale of two...

Komiksy...Stanowią część amerykańskiej popkultury.U nas kariery nie zrobiły (czyt. w Polsce).Dla wielu są to głupiutkie historyjki zapewniające rozrywkę najmłodszym. A jak z ich adaptacjami filmowymi ?Był w kinie taki czas kiedy traktowano je tylko jzko możliwość zarobienia DUŻYCH pieniędzy...jednak nie Zauważyliście,...

więcej

Toczy się niejasny spór co jest lepsze... Według mnie napisy to błogosławieństwo. Nie twierdzę, że w każdym wypadku - filmy animowane powinny być dubbingowane. Film z aktorami natomiast o wiele lepiej ogląda się słysząc ich naturalny głos, ton... Bez tego wiele filmów nie miało by sensu. Wyobrażacie sobie na przykład...

więcej

Zapraszam na strone amatorskiego zespołu muzyczno filmowego kororomuszo - www.kororomuszo.org

Wasz ulubiony film z Bondem, no i ocywiście ulubiony odtwórca tytułowej roli.

Czy ktos cos wie o filmie "Jan Paweł II" albo zna strone gfdzie cos o nim pisza??Prosze o odpowiedzz