Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chłopak z zespołem downa, pracujący jako śmieciaż, film zaczyna się opowiadaniem jak Bóg stwarzał świat .. Główny bohater leży na trawie. Potem ten chłopak trafił do jakiegoś zakładu i tam poznał dziewczynę .. Więcej nie pamiętam, ale błagam o pomoc !!

Włochy mają to do siebie, że chyba każdy film zagraniczny mają z dubbingiem! Podobnie jak Francja i Czechy. Ostatnio oglądałem "Obłęd" Strasznie rozpraszało mnie to że bohaterowie mówią po francusku! No gdyby ten dubbing był tak bardzo dopracowany to może coś by się dało ale takto to zgrzyt straszny! Włochy szaleją na...

więcej

No to dawajcie swoje pomysły... ja np myślałem o obsadzie do gry Final Fantasy VII ;p i coś takiego wymyśliłem

Cloud - Leonardo Dicaprio
Barret - Michael Clarke Duncan albo Ving Rhames
Vincent - Antonio Banderas
Cid - Bruce Willis
Tifa - Catherine Zeta - Jones
Yuffie - Natalie Portman
Aeris - Monica Belucci...

więcej

Dodałem osobe i film i strasznie długo czekam na akceptracje... kiedy zostana dodane...???

Jestem tu nowa. Chętnie pogadałabym z kimś o podobnych preferencjach filmowych. Zapraszam na moją stronę.

Co myślicie o horrorach opartych na faktach autentycznych? A może wolicie historie "wyssane z palca"? Które horrory wam się najbardziej podobały i dlaczego?

Film był świetny bardzo fajnie się oglądało podobał mi się dużo bardziej niż I najlepiej ze wszytstkich graliu Lee Grant i Jonathan Sctt-Taylor a zakończenie zaskakujace jak cholera

PS mam Omena z dodatkowymi scenami
i jest jeszcze lepszy

wiem ze jest to bardzo trudny temat, sam za bardzo nie wiem jak na nia odpowiedziec ale bylo ich kilka a oto one : Film Donnie brasco, gdy Donnie musi zdjac buty w chinskiej restauracji, Chłopcy z ferajny You think I'm funny? no i jeszcze fajna byla w Nagi instynkt ale to chyba kazdy wie jaka :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

W jakim filmie zagrała najlepiej i uzasadnijcie jeśli chcecie paru dniach zbire głosy i poiwem w jakim filmie grała najlepiet proszę głosujcie:)pozdro forum