Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

na swojej stronie umieściłem temat " Gwiezdne Wojny ... " i obok jest napisane obserwowane przez j użytkownika ( czy jakos tak ) i czy jest jakaś możliwość żebym sprawdził kto to obserwuje ????????? z góry dziękuje i pozdrawiam /X\(oO)/X\ /X\(-)/X\

właśnie obejrzałem ten film i muszę przyznać ,że całkiem całkiem.Ale najbardziej podobały mi się w tym filmie zdjęcia.Ciekawe czy naprawde można zrobić taki dom z wosku?ze schodami po których można chodzić i wogóle?
pozdro a film można polecić chodź tak aż bardzo nie straszy.

Jakiś czas temu leciał chyba na TV4. To było o dwóch kolesiach mieszkających razem. Jeden miał dziewczynę ona też często występowała. Mieli sąsiada jakiegoś gwiazdora rapu. Mieli też jeszcze jednego kolege takiego Azjatę. Akcja często miała też miejsce w jakiejś kawiarni, w której ten Azjata chyba pracował. To tyle....

więcej

Mam prośbe do was:) znacie moze tytuły i wykonawców dwóch piosenek;) Jedna to ta którą śpiewa na weselu mama Daphne kiedy ona wrzuciła panu młodemu kostkę lodu:p a druga to kiedy śpiewa na tym samym weselu przy tańcu ojców i córek:) Jeśli ktoś wie niech napisze mi te tytuły w komentarzu lub na maila:...

Mam prośbe do was:) znacie moze tytuły i wykonawców dwóch piosenek;) Jedna to ta którą śpiewa na weselu mama Daphne kiedy ona wrzuciła panu młodemu kostkę lodu:p a druga to kiedy śpiewa na tym samym weselu przy tańcu ojców i córek:) Jeśli ktoś wie niech napisze mi te tytuły w komentarzu lub na maila:...

Poszukuje filmu pt: "Moja Angelika", reż:Stanisław Kuźnik, 1999
Nie wiem czy film kiedykolwiek wyszedł na dvd, vcd lub vhs. Nie mogę go również znaleźć z żadnym sklepie internetowym.
Jesli ktoś posiada informacje skąd można zdobyć ten film, byłbym bardzo wdzięczny...

pamietam z niego niewiele ale nie moge sobie nic wiecej przypomniej i gnebi mnie to juz od dawna. pamietam scene w ktorej kobieta uwieziona byla w piwnicy w szklanej klatce i zalewala ja tam stopniowo woda a uwolnil ja stamtad jakis chyba policjant:) wiem ze facet ktory ja tam uwiezil byl seryjnym morderca i zabijal...

więcej

Witam wszystkich! Mam wielka prosbe o pomoc. Chodzi o film "Firecracker". W rolach glownych Dennis Hopper i Mike Patton (ex-vocal Faith No More). Swiatowa premiera miala miejsce juz ponad rok temu na festiwalu w Sundance, ale w Polsce nic nie slychac o jakiejkolwiek dystrybucji. Na kina juz chyba nawet nie licze. Czy...

więcej

Każdy chyba lubi czasami obejrzeć sobie jakiś fajny film o przygodach wakacyjnych...Jakie są wasze ulubione filmy o tej tematyce???

Podajcie mi parę swoich ulubionych aktorów i aktorek. W jakich filmach grali i dlaczego tak bardzo ich sobie cenicie? Może zdarzyło się, że woleliście ich w jakiś epizodycznych rolach niż w głównych??