Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wie może ktoś, co to za utwór leci, kiedy w "Pulp Fiction" Zed...wiadomo co robi Marcellusowi, a Butch uwalnia się i ucieka?

Ktoś wie ile serial "Siostrzyczki" (What i like about you) mają odcinków??

film ogladalem kiedys na europa europa TV - treść była taka że chyba prezenter stacji telewizyjnej, ksiądz i jakiś zwykły gościu mieli mieli do rozwiązania zagadkę kiedy w mieście pojawi się diabeł - możliwe że akcja działa się w Madrycie ale nie jestem pewien - rysowali pentagram na podłodze - mieli różne przygody...

Od niedawna funkcjonuję na Filmwebie i chcialbym się dowiedzieć jak można tu dodać nowy film lub nową osobę. Z góry wielkie dzieki za pomoc:)

Konkretnie chodzi mi o filmy z gatunku jakiego podałem w temacie: Horroro-Thrillery. Szukam jakichs dobre filmy, ktore nie byly moze koniecznie puszczane w kinach/tv w polsce, ale sa dostepne w inny sposob (emule? :))) Aha, na ten przyklad moze podam jakich filmow NIE szukam, a o jakie mi mniej wiecej chodzi: Wszystkie...

więcej

Ona (?Lauren?) jest fotografem, on szoferem. Stopniowo nawiązuje się między nimi romans. Przyjaciółką Lauren jest Jennifer. Obie pracują chyba w agencji modelek. W jednej ze scen grupa ludzi płynie jachtem na plaże na której odbywa się sesja zdjęciowa. Może ktoś wie jaki ten film ma tytuł?

Jak się nazywał film, który wczoraj o 20 leciał na TVP1??? (o chłopaku, który miał wypadek i potem chodził ciągle po sądach). Proszę o pomoc!

Witam wszystkich użytkowników filmweba, jak myślicie które filmy najlepiej oddają nastrój oraz ten charakterystyczny styl twórczości Stephena Kinga?? Czy "Oni Czasem Wracają" jest dobre?? Piszcie co o tym sądzicie :) Pozdro For All

Witam!
Niedawno widziałem urywek filmu w ktorym główny bohater zamierza się ożenić , ale cały czas powtarza mu się dzień (jak w dniu świstaka). Niewiecie moze jaki tytuł ma ten film?? Z góry dzięki i pozdrawiam

czy nie odnosicie czasami wrazenia ze niektorzy weryfikatorzy zle traktuja innych uzytkownikow filmwebu? ich komentarze przy odrzuconych materialach sa delikatnie mowiac niegrzeczne. jesli ktos uwaza podobnie lub jesli ktos sie ze mna nie zgadza to prosze o odpowiedz:)