Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy będzie na 1 miejscu notowania jak kilka dni temu madagaskar??

Nie mogę znaleźć nazwiska aktora - grał w filmie "Starsza pani musi zniknąć" syna właścicielki pani Conelly

http://film.onet.pl/O,6110,1,1,galeria.html [film.onet.pl/O,6110,1,1 ...]
Chodzi o trzeciego aktora z lewej (obok Danny'ego deVito)

dzisiaj byłem w kinie na pan i pani smith, wieczorem oglądałem Wyspę piraów na tvn, w obu filmach grały moje ulubione aktorki. Czy kobiety bijące się nie cieszą się dużą popularnością? Można takie filmu wymieniać przez długi czas, bo ich jest tak dużo, a w dodatku są to filmy znane i lubiane!

Jaka kobieta (filmowa)...

więcej

Chyba rok temu widziałem w TV film pt. "tuesday" albo "wtorek".
Film amerykański, raczej klasa B, rok produkcji ok 1990 - 2000 (sądząc po samochodach). Prawie cała akcja rozgrywa się w domu faceta, któremu dawno niewidziany kolega podrzuca na przechowanie torbę narkotyków. Potem już co chwila ktoś do niego wpada i...

Czesc! mam pytanko! Gdzie można kupić takie ciuchy z filmow! szukalem na necie nic nie ma! moze poda ktos jakis sklep albo cos na necie.

Jakis czas temu w tvp1 leciał francuski film. Nie pamiętam jego tytułu. Wiem tylko, ze w tytule jest coś o Werterze! Film jest o uchodzcy, który przebywa we Francji i tam zakochuje się w troche szalonej młodej dziewczynie. Jak ktoś wie o jaki film mi chodzi to niech napisze!!!Dzięki!!!

Trylogia horroru

użytkownik usunięty

Witam, kiedy byłem w kinie na SinCity, przed projekcją leciał trailer jakiegoś horroru i było powiedziane że powstanie cała trylogia owych horrorów czy jakoś tak. Bardzo mi się to spodobało i pomyślałem że może to będzie warte zobaczenia. Czy ktoś może mnie poinformować jak owa trylogia/ filmy mają się zwać?? bo...