Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

aVe

Ludu mój zapodajcie trochu tytułów filmów dziejących sie po III wojnie światowej, ukazujących exodus itp. Ostatnio grrr jeżeli nie przez kilka lat zapomina sie o tym typie filmów (no oprócz żywych trupów). Nie podawajcie tytołów np. wojna światów, dzien niepodległosci gdzie na końcu zawsze ludzkość wygrywa....

Jak dodać filmy do ulubionych na swojej stronie filmweb???

Kto wie co to za film?
http://img236.imageshack.us/img236/507/g5aaa1bd.jpg [img236.imageshack.us/im ...]

Film USA. Małe miasteczko przez które przejeżdżają dwie młode dziewczyny. Biała i czarna. Zatrzymują siż żeby coś zjeść i zostają aresztowane. Czarną w areszcie gwałci szeryf. Potem trafiają na farmę gdzie pracują i i gdzie zdarzają się przypadki zabijania więźniarek. Tam właśnie ginie ta czarna. Tej drugiej jakoś...

Chociaż wątek z Cruise'm, który próbuje ratować dobrą reputację Tatusia, bo dzieci Go nie znoszą, nie bardzo przypadł mi do gustu, tak jak i niepotrzebne odkrycie wyglądu Marsjan, ogólnie film zrobił na mnie wrażenie. Gdy pioruny zaczęły walić w ulicę - trzymałam się kurczowo fotela, podobnie w przypadku dźwięków jakie...

więcej

KIedys ogladalam swietny film na 2 ale nie moge przypomniec sobie tytulu.Krotko go streszcze:
Nastolatka mieszka z matka w domu,Pochodza z Włoch.Jej przyjaciel w ktorycj sie kocha popelnia samobojstwo,Niebawem pojawia sie w jej zyciu chlopak, poczatkowo nie lubia sie ale pozniej sa razem chociaz cialgge sie...

Chaciałbym sie spytać czy ktos moze pamieta francuski film który się nazywał prawdopodonie "Prywatka" z poczatku lat 70. To chyba był nawet erotyk... Jakies 2 lata temu leciał nawet na TVP3.
Dziewczyna i jej facet byli dosyc znudzeni swoim zwiazkiem. Więc to postanowili urozmaicić. Raz uczestniczyli nawet w jakiejs...

więcej

Czy macie jakiś swój ulubiony film który sprawia że przy oglądaniu zaczyna wam szybciej bić serce i możecie go oglądać miliony razy i tak wam się nigdy nie znudzi.
Na mnie zawsze tak działały wszystkie części Gwiezdne Wojny.

Chodzi mi po głowie pewien film. Jest puszczany chyba co jakiś czas w tv bo na pewno 2 razy wiem, że był. Jest to film o paru kumplach są oni Włochami więc prawdopodobne że film jest włoski chociaż nie wiem czy akcja nie toczy się w USA. Jeden z nich fascynuje się kolarstwem i jakimś znanym kolarzem. Jakoś tak. Nie...

komedia romantyczna lub obyczajowy.
Liceum, chłopak zakłada się, że zrobi z najprzeciętniejszej dziewczyny królową balu. Przypadkiem się jednak w niej zakochuje.
Czy ktos pamięta tytuł filmu lub przynajmniej kogoś z obsady? Film chyba USA.