aVe
Ludu mój zapodajcie trochu tytułów filmów dziejących sie po III wojnie światowej, ukazujących exodus itp. Ostatnio grrr jeżeli nie przez kilka lat zapomina sie o tym typie filmów (no oprócz żywych trupów). Nie podawajcie tytołów np. wojna światów, dzien niepodległosci gdzie na końcu zawsze ludzkość wygrywa....
Kto wie co to za film?
http://img236.imageshack.us/img236/507/g5aaa1bd.jpg [img236.imageshack.us/im ...]
Film USA. Małe miasteczko przez które przejeżdżają dwie młode dziewczyny. Biała i czarna. Zatrzymują siż żeby coś zjeść i zostają aresztowane. Czarną w areszcie gwałci szeryf. Potem trafiają na farmę gdzie pracują i i gdzie zdarzają się przypadki zabijania więźniarek. Tam właśnie ginie ta czarna. Tej drugiej jakoś...
Chociaż wątek z Cruise'm, który próbuje ratować dobrą reputację Tatusia, bo dzieci Go nie znoszą, nie bardzo przypadł mi do gustu, tak jak i niepotrzebne odkrycie wyglądu Marsjan, ogólnie film zrobił na mnie wrażenie. Gdy pioruny zaczęły walić w ulicę - trzymałam się kurczowo fotela, podobnie w przypadku dźwięków jakie...
więcej
KIedys ogladalam swietny film na 2 ale nie moge przypomniec sobie tytulu.Krotko go streszcze:
Nastolatka mieszka z matka w domu,Pochodza z Włoch.Jej przyjaciel w ktorycj sie kocha popelnia samobojstwo,Niebawem pojawia sie w jej zyciu chlopak, poczatkowo nie lubia sie ale pozniej sa razem chociaz cialgge sie...
Chaciałbym sie spytać czy ktos moze pamieta francuski film który się nazywał prawdopodonie "Prywatka" z poczatku lat 70. To chyba był nawet erotyk... Jakies 2 lata temu leciał nawet na TVP3.
Dziewczyna i jej facet byli dosyc znudzeni swoim zwiazkiem. Więc to postanowili urozmaicić. Raz uczestniczyli nawet w jakiejs...
Czy macie jakiś swój ulubiony film który sprawia że przy oglądaniu zaczyna wam szybciej bić serce i możecie go oglądać miliony razy i tak wam się nigdy nie znudzi.
Na mnie zawsze tak działały wszystkie części Gwiezdne Wojny.
Chodzi mi po głowie pewien film. Jest puszczany chyba co jakiś czas w tv bo na pewno 2 razy wiem, że był. Jest to film o paru kumplach są oni Włochami więc prawdopodobne że film jest włoski chociaż nie wiem czy akcja nie toczy się w USA. Jeden z nich fascynuje się kolarstwem i jakimś znanym kolarzem. Jakoś tak. Nie...