Film opowiadał historie jakiegoś koreańczyka podczas wojny, na początku chciał zaciągnąć się do woja, ale tam potrzebowali tylko kamikadze.
Potem łaził po mieście i szukał guza (pomagał wszystkim dookoła.)
Pewnego razu pomógł jakiejs japonce wtedy ona okazała mu swą miłość, potem zaszył się w górach i ostro trenował...
Szukam tytuu filmu o terroryście o imieniu Carlos . Nie pamiętam o co dokładnie chodziło ale chcieli go wykończyć i namierzyli gdzieś jego sobowtóra którego gdzieś zamknęli i kazali jeść białą papkę jak tamtemu w dzieciństwie . Brzmi głupio ale tyle pamiętam Pomóżcie pls bo zwariuję ,,,
Szukam dobrych filmów związanych z tym sportem.
Poza "He got game", "Above the rim", "Biali nie potrafią skakać" i "Coach Carter", bo te już oglądałem. Podkreślam też, że chodzi mi o filmy poważnie traktujące tą dyscyplinę, czyli odpada "Space Jam" itp.
wkurza mnie,że niemal nikt nie kojarzy go.Może dlatego,że jest z roku 85.Jak dla mnie to najlepszy film o średniowieczu(a raczej jego schylku i poczatku odrodzenia)To jest film w stylu Paula Verhoevena -krwawy i obrzydliwy,świetnie obrazujący atmosferke średnioowiecznego syfu i wszędobylskiego błotska.Jest realistyczny...
więcejPamietam, ze jakeis 10 lat temu powstal jakis film w ktorym koles siedzial za sterami gigantyczneg robota bojowego - to bylo jakies fajne sci-fi - nie mam teraz pojecia co to moglo w ogole byc - macie moze jakies propozycje?
Czy przypadkiem nie potrzebują 12-letniego chłopaka do filmu Harry potter?!!?!?!?Do 4 chyba nie! Bo byl casting, ale do piątki ?!?!?!Pozdro!!!!